Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehetne megismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne megismerni egy enyhe értelmi fogyatékos lányt? Budapest környékén, tippek? ötletek? 26 éves vagyok . és már mindent meg próbáltam de nem sikerült eddig. Valaki segitene?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
szerintem abból van a legtöbb, könnyen találsz 10ből 7 biztos az
2012. okt. 26. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
1. Lányt keres, nem fiút. Tudom, hogy sok a dislex köztetek, de akkor is, ez már túlzás. :)
2012. okt. 26. 20:19
 3/13 anonim válasza:
Most...mi?
2012. okt. 26. 20:20
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Azt az oltást, kettes... A mondatértelmezésed pedig egyes. :Đ
2012. okt. 26. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Na megjöttek a discalkuliások is. Kérdező, ha fiút akarnál nagyobb szerencséd lenne. :) Még válogathatnál is a típusok közül. :D
2012. okt. 26. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

te is enyhén értelmi fogyatékos vagy?

valami olyan munkahelyen, ahol ilyen embereket foglalkoztatnak

2012. okt. 26. 20:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Te meg túl naiv vagy (bocs). Szerintem (újra bocs, ha nem) már mindenkinél próbálkozott.

És most eszébe jutott ez a lehetőség is.

2012. okt. 26. 20:24
 8/13 anonim ***** válasza:

mármint én vagyok naiv? lehetséges

kérdező?

de ha valaki valóban értelmi fogyatékos, akkor nagy eséllyel hasonszőrű lesz a párja is, főleg, ha férfi az illető

(írni pedig enyhe értelmi fogyatékkal is lehet) ettől persze még lehetek naiv

2012. okt. 26. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Tudod hány értelmes nő van tök hülye pasival? :) Bár ők elvileg nem értelmi fogyatékosok, igaz.

Kérdező: ha komoly a kérdésed és tényleg ilyen lányt szeretnél, akkor olyanokkal próbálkozz, akik (szintén?) kisegítő iskolába jártak. Ők azért még viszonylag jól elboldogulnak a mindennapi életben.

Ha viszont csak annak reményében tetted fel, hogy egy ilyen lányt könnyebben becsaphatsz, kihasználhatsz, az csúnya dolog.

Bár még az is bocsánatos bűn, ha máshogyan nem tudsz csajozni viszont tudnál szeretni, tisztelni, becsülni valakit, aki picit esélytelenebb az "normális értelmi szinttel rendelkező" férfiaknál a fogyatékossága miatt.

2012. okt. 26. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Abszolút nem vagyok hozományvadász, de állandó segély + MÁK kártya már jelentős stafírung.
2012. okt. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!