Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok összejönnétek a sráccal? Bejönnek az ilyen selyemfiúk? (Részletesen írjatok)
Ha az utolsó lenne a földön se..
Nincs semmi egyéni stílusod, csak egy tömegcucc vagy te is. Bármelyik utcasarkon lehet ilyet találni. Még különbeket is.
A piercing meg a cigi pedig egyenesen undorító..
17L
sztem helyes:D..
engem a cigi nemvazar..és birom a pc-ket:D
A PC, meg a cigi nem lenne gáz, azt elviselem... De hol marad az egyéniség, a stílus...? A SAJÁTOD. Mert így ha rádnéznek akkor az jön le hogy inkább csaj mint pasi, aki nagyon menőnek és lazának akar látszani... Ez nekem nagyon nem jön be... Selyemfiú... Atya ég... Szánalmas...
16L
21/L
nem mert egyszerűen nekem ez a stílus nem jön be. jobban szeretem a kicsit izmosabb, külsőre - bocsi - férfiasabb egyéneket. plusz nekem "Bruno"-ra hajazol....
hát kérdező..itt nem kaptál tul sok jó választ..de ezektől a sz.ar izléső kockagyökerektől ne várj semmit :D
és sztem még mindig semmi baj veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!