Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok összejönnétek a sráccal? Bejönnek az ilyen selyemfiúk? (Részletesen írjatok)
Nem az volt a kérdés, hogy nagyképű vagyok e
hanem az, hogy mit gondoltok a srácról de részletesen??
"Nem az volt a kérdés, hogy nagyképű vagyok e"
Szóval, akkor te vagy a képeken..
A véleményem: jó képű vagy igen, de az nem minden.
1. képről hiányzik egy mosoly :/
Én nem jönnék össze egy ilyen fiúval, de a 10-en éves lányok ölnének/ölnek érted. Gondolom én!?
Nem,mert már bocsi,de úgy nézel ki,mint aki egy a sok közül. Egyéniséget nem vélek felfedezni,ami a külsődet illeti. Tucatfrizurát hordasz,nekem egyébként se jön be ez a lenyalt-vasalt szemeltakaró rőzse.
bocsi,első látásra ez ugrott be,ettől még lehet h tök jó fej vagy.Amúgy egyetértek az előttem szólóval,tuti hogy a 15-16éveseknek most ez a nyerő :)
Ha ezek a selyemfiúk, akkor előbb lövöm főbe magam, mint hogy egy ilyen sráccal lógjak. Olyan világfájdalmas képe van, hogy rossz nézni. Utálom a cigit. Ja és egy jó tanács: a lányok a humorra, romantikára buknak!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!