Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős vagy nősülni akaró férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős vagy nősülni akaró férfiak! Hogyan jöttetek rá és mennyi idő múlva hogy az az a bizonyos nő akivel le szeretnétek élni az életeteket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 13:48
 1/6 Honorare ***** válasza:
48%
Ismerosom mondta erre: Amint bekapta a legyet az asszony...
2012. okt. 26. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3 éve vagyok nős, és nagyon hamar rájöttem. Külsőleg pont az az alacsony, formás, nagymellű, nagy fenekű, mosolygós, szexi nézésű nő, aki az esetem. Belsőleg meg egy aranyos, visszafogott, érzékeny kis nő, nem buta (diplomás és az egészségügyben dolgozik) és van egy sajátságos fanyar humora. A szex meg egyszerűen leírhatatlan vele (nyilván a fentiek miatt is). 4 hónap ismeretség után kértem meg a kezét.
2012. okt. 26. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Erre nagyon nehéz rájönni... én már többször voltam nős, de nincs rá recept. Az életem legnagyobb szerelmeit nem vettem el és nagyon jól tettem. Amikor filozófiát gyártottam abból, hogy egy tiszta, egyszerű, falusi lányt veszek el, abba rendkívül csalódtam, egy hisztis hárpia vált belőle. Amikor azt hittem, hogy majd inkább egy egyszerű városi, értemiségi árvát teszek családtaggá, azzal is nagyon pórul jártam. Végül egy csendes, kedves, okos, értelmes és kedves feleségem lett, és jobb sem kellene ennél! Megjegyzem, hogy jelenlegi, utolsó és végleges feleségemmel kezdetben nagy ellenszevvel viseltettünk egymás iránt.
2012. okt. 26. 14:18
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, az utolsó 2 válaszolónak pedig sok boldogságot!
2012. okt. 26. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Erre kb másfél év alatt rá kell jönni.
2012. okt. 29. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Sehonnan. A nő nyaggatja, vagy terhes lesz. A pasik nem akarnak nősülni, mert az felelősséggel jár, és jobb esetben egy életre szólna, így nem tudnak mást megdu@ni. Tehát, nem igazán jönnek ők erre rá, inkább bele se mennek komoly kapcsolatba, nehogy eljussanak arra a pontra, ahol már házasodni kéne. Csak kefélnek jobbra-balra, jól elvannak így. Gyíkok.
2012. okt. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!