Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem, h csak egy bizonyos pontig érdekel egy nő?
Még nem jöttél rá, hogy a megtartani sokkal nehezebb egy nőt, mint megszerezni.
Vagy tudat alatt már rájöttél és félsz a kudarctól.
Én is pont ilyen vagyok egészen addig, amíg készen nem állok egy komolyabb kapcsolatra. Ha nem állok készen, akkor csak fellángolások jönnek, amik el is múlnak amint komollyá válna a dolog. Rájövök, hogy csak szeretethiányom volt és elvakultam, valójában nekem nem erre a srácra van szükségem. Azonban, ha megtalálom a tökéletesnek tűnő srácot, akkor bármi is történjék nem engedem el!! Nehéz, mert vannak elbizonytalanodások, hogy tényleg ő kell? Nem más? Ilyenkor pár napig hezitálok, de kibírom, a párom mellett maradok és szeretem teljes szívemből!
Számomra a monológod csak annyit mond, hogy még nem találtad meg azt a nőt, akit érdemesnek tartanál arra, hogy harcolj érte és kitarts mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!