Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kőzös meg egyezésel be vetünk egy harmadik szemét a pároma,egy másik pasit.Csak az a probléma hogy el keztem érezni iránta valamit és ö is irántam,probálok harcolni ez elen de nagyon nehéz.Nagyon szeretem a párom és nem akkarom hogy észre vegye ezt rajtam,mit tegyek,hogy felejcsem el a másikat?
2012. okt. 26. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, vagy ha a pasid bi és ő is megszerette akkor maradjatok együtt 3-an!
2012. okt. 26. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:
szerintem ne csapd be a párodat, és mondd el neki, hogy szeretnéd, ha a 3. fél kiesne a dologból, mert félsz, hogy erősebb érzelmi szálak is fognak hozzáfűzni.
2012. okt. 26. 10:43
 13/18 menta34 ***** válasza:

Szegényt csesztetitek a kvva helyesírással, szánalmas.

Kérdező: egyszer volt hármas, vagy többször? Mit csinálj? szerintem keress a harmadik pasiban hibát és koncentrálj arra. Mondhatnám azt is, hogy használd ki és und meg, de ez veszélyes verzió:)

2012. okt. 26. 11:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves menta34!

A helyesírás és az igény a normális helyesírásra általános intelligenciát tükröz! Egyébként meg akkor még nem volt tudott, hogy külföldi! Ebben az esetben elnézhető, bár szerintem ezek a hibák túlmennek ezen, de mindegy.

Egyébként kérdezőnek: a #12-es válaszolta jól meg a kérdést. Ilyenkor őszintén be kell vallani, hogy ez a helyzet alakult ki és változtassunk rajta. Ennyi ...

2012. okt. 26. 11:05
 15/18 menta34 ***** válasza:

caM008: A helyesírás nem intelligencia, hanem tanultság, de ahhoz, hogy ezt valaki megértse nem elég ha tanult.

Amúgy ha olvasol itt eleget, ráérezhetnél, hogy hiba is hiba között is van különbség. Van amikor valaki habár nem helyesen, de jól összeszedett gondolatokkal, logikusan, érthetően, kereken kérdez valamit, és van olyan is, ahol nemcsak a helyesírás nincs meg, de a kérdésből se érteni semmit :) itt a kérdés kerek volt, ezért tartom szánalmasnak, hogy bántottátok!

2012. okt. 26. 11:19
 16/18 anonim ***** válasza:

menta34: Nincs igazad és (nőiesen) ignorálod is megjegyzésem egy részét: "és az igény a normális helyesírásra".

Egyébként tanultnak tartom magam és marha rossz a helyesírásom, nem tudom miért, talán mert figyelmetlen vagyok, gyorsabban gondolkodom, mint írok s ezért sok hibát vétek. Ellenben ezt tudom magamról és mivel manapság vannak helyesírás ellenőrzők, ezért semmit nem küldök el, anélkül, hogy előbb ki ne javítanám ... ez nem tanultság :-P

Egyébként utána, hogy kiderült a külföldi származás nem is csesztette senki, ha jól látom.

Ezennel a téma offolását fejezzük be itt.

2012. okt. 26. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha a párod akarta akkor lehet, hogy ő is vonzódik hozzá? Biszexuélis?
2012. okt. 26. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Az is kérdés, hogy a harmadik félhez vonzódsz igazából, vagy ahhoz, hogy hárman voltatok. Lehet, hogy az új pasi ezt nem engedné meg neked.
2012. okt. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!