Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme küzdeni? Mit akarhat?
Figyelt kérdés
A párom szakított velem 1 hete azóta küzdök érte! Ittunk együtt, akkor mondta hogy szeret, haza is kisért de amúgy nem akar velem kibékülni, már azt is mondja hogy sem engem sem mást nem akar! Ma is elmentem hozzá! Azt mondta hogy ne csókoljam meg, majd végűl még is szeretkeztünk utána felöltöztünk akkor sem csókolhattam meg majd ismét kikötõttünk az ágyban, úgy éreztem hogy szeret, majd miután véget ért elkezdett öltözni, kérdeztem minek? Mondta hogy már úgysem szexelünk, na meg még hozzá tette hogy reméli ma voltam nála utoljâra, aztán mondom oké vártam kicsit majd eljöttem, ő elkisért a buszmegállóba, adott egy puszit a homlokomra aztán az orromra utána pedig a számra akart na azt elutasítottam nem tudom hogy jól tettem-e?! Fájt az előző megalázás! Azt illik tudni hogy feltörte a facebookom és ott olyan dolgok voltak ami rosszul estek neki, pl kiderült hogy egy fiú szerelmes belèm na meg hivogatott stb, de közlöm nem volt vele semmi2012. okt. 25. 20:29
1/4 TOMAtm válasza:
elszállt a bizalma beléd,ezt nagyon nem fogod tudni kijavítani.pláne ha párod ilyen depresszióra hajlamos,önsajnáltató ...izé.
2/4 anonim válasza:
Miért szakitott veled csalodott benned tettél valamit?
3/4 anonim válasza:
Ami nem megy ne erőltesd! Keress olyat aki szeret és nem aláz meg!
4/4 anonim válasza:
Olyan szekér után ne fuss, ami nem vesz fel. Az meg, hogy lefeküdt veled nem jelent semmit, mert a fiúk nem érzelegnek annyit ezen, mint a lányok. Hagyd a fenébe, mert max. csak ki fog használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!