Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy a férjemmel ismét jó lesz minden?

Figyelt kérdés
Úgy éreztem nem szeret. Nem mondta, nem mutatta. Elköltöztem. Lett valakim. Szerettem, mégsem bírtam. Úgy éreztem, vissza kell mennem, és mégegy esélyt adnom a férjemnek. Viszont az a másik is megmaradt. Patt helyzetben vagyok. Amíg ketten vannak, nem tudom megpróbálni az újrakezdést. Viszont ezidáig nem tudtam elhagyni a másikat. Sajnálom. Azt gondolom, ha elhagyom, úgy érzi, hitegettej. Most ilyenkor mi van?
2012. okt. 25. 11:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

elköltöztem a gyerekkel

dehogy hagyom én ott

ezenkívül a férjem nem tud a másikról

én úgy jöttem el tőle, h én oda soha vissza nem megyek

és magam se tudom h mi változott, és miért vagyok megint nála

illetve sejtem: h. a gyerek családban nőjön fel, és a rengeteg közös dolog: ház, autó, mindenem, amim van, az ott van...

2012. okt. 25. 13:06
 12/16 Lifeishard ***** válasza:

Előző Válaszolónál a pont! (Ha Te vagy az, 85%-os, aki a 9 hónap szünetes esetén is azt mondta, a csaj nem akar és tud dönteni, akkor mérhetetlen respect Neked!)

Ezt itt Neked senki sem fogja tudni megmondani. Egyszer hoztál egy döntést, hogy hiba volt-e vagy sem, mi nem tudhatjuk. Ha mondtad a férjednek, hogy nem érzed, hogy szeretne, próbáltad vele EGYENESEN (nem indirekten) lekommunikálni vele, hogy ez így Neked nem jó, akkor valamennyire érthető, hogy miért tetted. Ha nem, Te is hibás vagy - egy kapcsolatba két embernek kell beletenni, és nem 50-50, hanem 100-100%-ot. Van rá esély, hogy megváltozik, ahogy az ellenkezőjére is van. Valakinek mindenképpen fájni fog - minél tovább halogatod a döntést, annál jobban. Ha akkor volt erőd úgy cselekedni, ahogy, most is lennie kell. Kívánom, hogy jól alakuljon!

26/F

2012. okt. 25. 13:08
 13/16 Lifeishard ***** válasza:
Előző Válaszoló alatt 85%-os Válaszolót értem...
2012. okt. 25. 13:09
 14/16 A kérdező kommentje:

igen, próbáltam

mondtam, hogy nekem mi nem jó, min kellene változtatni,

de őt ez nem érdekelte

nem változott semmi sem

egy idő után viszont már én sem voltam azon, hogy megváltozzon a dolog

minek? egyedül hiába küzdöttem, másfél éven át...

2012. okt. 25. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet, az lenne a legjobb, ha egy darabig egyedül lennél, hogy el tudd dönteni, mit is akarsz igazán. Ha az új párodat már csak sajnálod, akkor nem igazán hiszem, hogy sok jó származna abból a kapcsolatból.
2012. okt. 25. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Írtam már korábban is az elején.

Én nagyon sok energiát tettem bele a kapcsolatba. Nem panaszkodtam. Aztán nem bírtam tovább. Beszéltünk és szenvedtünk még egy évig. A feleségem minden beszélgetés után egy ideig a régi volt, de én már nem tudtam felpörögni. Úgy éreztem, hogy most neki kell megdolgoznia a kapcsolatért, én már éveken át megtettem, amit tudtam. Ez természetesen így nem működik. Ha korábban beszélünk, akkor talán...

A baj ott volt, hogy elmondtuk, mi a bajunk, ahelyett, hogy korábban azonnal elmondtuk volna. De az lett volna az igazán jó, ha az igényink benyújtása helyett folyamatosan azt kérdezzük, hogy mit tehetünk a másikért.

Nálunk nem volt gyerek, könnyen döntöttem a válás mellett.

A férjed, ha nem is biztos 100%-ban, de tudja, hogy volt harmadik.

2012. okt. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!