Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha az egész ciklusban kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel?
Szerintem kb. 50% de lehet, hogy meg sokat irtam.
A pe-t biztosan elkapjatok de sajnos ez nem eleg. :( A spermanak meg el kell jutni a petesejtig, meg kell termekenyitenie ami nem egyszeru es sokminden nem sikerulhet. Aztan a petesejtnek el kell jutni a mehig. Megfelelo kell legyen a meh nyalkahartya vastagsaga, hogy be tudjon agyazodni, az osztodasnal is tortenhetnek gondok...
Ha van peteérésed, nincs elzáródva a petevezetőd, férjed spermája megfelelő, nincsenek hormonproblémáid, megfelelő vastag a méhnyálkahártyád,... akkor elég nagy (35-40 %).
Bár azt is hallottam már több dokitól, hogy jobb a sperma minősége, ha nagyobb szüneteket tart az ember (4-5 nap).
Ha szerencsétek van, sikerül, de ha nem, akkor se keseredj el! 1 év rendszeres házasélet allat kell, hogy összejöjjön, ha mindketten egészségesek vagytok e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!