Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy a férjemmel ismét jó lesz minden?

Figyelt kérdés
Úgy éreztem nem szeret. Nem mondta, nem mutatta. Elköltöztem. Lett valakim. Szerettem, mégsem bírtam. Úgy éreztem, vissza kell mennem, és mégegy esélyt adnom a férjemnek. Viszont az a másik is megmaradt. Patt helyzetben vagyok. Amíg ketten vannak, nem tudom megpróbálni az újrakezdést. Viszont ezidáig nem tudtam elhagyni a másikat. Sajnálom. Azt gondolom, ha elhagyom, úgy érzi, hitegettej. Most ilyenkor mi van?
2012. okt. 25. 11:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok

tölts külön egy kis időt mind a 2 pasitól, attól hátha kitisztulsz és jobban látod a dolgokat

szívem szerint mást írnék de nincs kedvem savazni

2012. okt. 25. 11:46
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Ülj le fiam, egyes!
2012. okt. 25. 11:46
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon el vagy tévedve. Most nem adhatsz, hanem kaphatsz egy esélyt.

Én voltam ilyen férj. Tényleg nem szerettem a feleségemet. Bár nem mondta ki, szeretett volna visszajönni.

Szerintem már egyiknél sincs esélyed.

2012. okt. 25. 11:50
 4/16 A kérdező kommentje:

igen, én is gratulálok magamnak

az ember azt hiszi, hogy tökéletes, és ez csak másokkal fordulhat elő, pedig nem...

én vagyok az, aki a leginkább elítélem magam

és pontosan a lelkiismeretfurdalás okozta problémák miatt nem bírom én ezt csinálni...

2012. okt. 25. 11:51
 5/16 A kérdező kommentje:

a férjem évek óta nem tekintett nőnek

nem töltött elég időt sem velem, sem a gyerekével

éltünk egymás mellett, mintha lakótársak lennénk

volt okom rá, hogy elköltözzek

és mikor elköltöztem, akkor döbbent rá - elmondása szerint - h. szeret és hiányzom neki

de a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy nem csak a megszokás és a kényelem beszél belőle

2012. okt. 25. 11:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Jajj te szegeny!!! Edd csak meg amit foztel...
2012. okt. 25. 11:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Talán hagynod kéne mind a kettőt és új életet kezdened.
2012. okt. 25. 11:58
 8/16 anonim ***** válasza:

10-ből 9 férj elkényelmesedett, felesége iránt már semmit nem érző férj így reagál arra, ha a nőnek új kapcsolata lesz. Elkezd ígérgetni, szerelmet vallani, stb.

1% az esélye annak, hogy tartósan tud változtatni, legalábbis magától. Persze, rájött, hogy mit veszített, de ha nem változik meg minden gyökeresen, akkor nincs értelme folytatni, mert 1-2 hónapon belül minden visszatér a régi kerékvágásba.

Kérdés, hogy az új partnerrel milyen a kapcsolatod? Csak sajnálatból vagy vele? Mert akkor nincs sok értelme.

A legjobb lenne MINDKÉT kapcsolatot lezárni és utána tiszta lappal indulni.

2012. okt. 25. 12:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok házas, mégis úgy érzem, tudok tapasztalatból beszélni. Az, hogy 1% esélye lenne, hogy tud változtatni, én túlzásnak érzem. Én pl elkövettem azt a hibát, hogy - bár hanyagolni nem hanyagoltam - túl türelmetlen voltam a párommal, kicsit lenézőnek tűnhetett a viselkedésem (bár tett is érte, tegyük hozzá), így kialakítottam egy helyzetet, amikor menekült előlem. Amikor hirtelen ezt észrevettem, én is akkor kapcsoltam csak, mennyit jelent nekem. Amikor valami hiányát megérzed, akkor leszel tisztában vele, mennyit jelent, különben mindig természetesnek fogod venni! Hogy most én 1% vagyok e? Nem hinném, de hozzátartozik, hogy ő is baromi sokat változott azóta, tehát most nem nehéz már hozzá türelmesnek lennem.

Kérdező, nálad a probléma az, hogy te nem döntötted el még, hogy a férjeddel, vagy nélküle akarod folytatni. Nem a lelkiismereted dolgozik, hanem az, hogy öszönösen biztosra akarsz menni, így szeretnéd eleve azt az utat választani, ami a boldogsághoz vezet, pedig ezt nem fogod megtudni! Ez egy nehéz helyzet, de gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy magadnak főzted, neked is kell megenni. Most az első dolog, hogy DÖNTS és ne azon gondolkodj, mi a helyes és hogy lehetne kisebb bajt okozni, mert valamelyiknek úgyis fájni fog, és a két szék között bármikor találhatod magad a földön! Legyél határozott és mondd ki magadnak, hogy a férjed a fontosabb, vagy a szeretőd, és akkor ez alapján kell lépni, valamint viselni a következményeket. Nem fog helyetted dönteni senki, senki sem fog neked itt helyes döntés mondani, mert az nincs. Nincsen csoda, nincs helyes út, DÖNTÉS van, illetve nálad még nincs. Amíg nem lesz, addig csak haladsz afelé, hogy mindkettőt elveszítsd. Ha a férjed mellett döntesz, akkor is benne van, hogy nem működik, mint ahogy a szeretőd mellett is kiderülhet, hogy a férjed hiányzik jobban, de ekkor már nem nézegethetsz hátrafelé, mert felesleges. Dönts, és csináld!

2012. okt. 25. 12:36
 10/16 poiu ***** válasza:
Elköltöztél a gyerekkel, vagy otthagytad a gyereket? Nem mindegy.
2012. okt. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!