Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy a férjemmel ismét jó lesz minden?
Gratulálok
tölts külön egy kis időt mind a 2 pasitól, attól hátha kitisztulsz és jobban látod a dolgokat
szívem szerint mást írnék de nincs kedvem savazni
Szerintem nagyon el vagy tévedve. Most nem adhatsz, hanem kaphatsz egy esélyt.
Én voltam ilyen férj. Tényleg nem szerettem a feleségemet. Bár nem mondta ki, szeretett volna visszajönni.
Szerintem már egyiknél sincs esélyed.
igen, én is gratulálok magamnak
az ember azt hiszi, hogy tökéletes, és ez csak másokkal fordulhat elő, pedig nem...
én vagyok az, aki a leginkább elítélem magam
és pontosan a lelkiismeretfurdalás okozta problémák miatt nem bírom én ezt csinálni...
a férjem évek óta nem tekintett nőnek
nem töltött elég időt sem velem, sem a gyerekével
éltünk egymás mellett, mintha lakótársak lennénk
volt okom rá, hogy elköltözzek
és mikor elköltöztem, akkor döbbent rá - elmondása szerint - h. szeret és hiányzom neki
de a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy nem csak a megszokás és a kényelem beszél belőle
10-ből 9 férj elkényelmesedett, felesége iránt már semmit nem érző férj így reagál arra, ha a nőnek új kapcsolata lesz. Elkezd ígérgetni, szerelmet vallani, stb.
1% az esélye annak, hogy tartósan tud változtatni, legalábbis magától. Persze, rájött, hogy mit veszített, de ha nem változik meg minden gyökeresen, akkor nincs értelme folytatni, mert 1-2 hónapon belül minden visszatér a régi kerékvágásba.
Kérdés, hogy az új partnerrel milyen a kapcsolatod? Csak sajnálatból vagy vele? Mert akkor nincs sok értelme.
A legjobb lenne MINDKÉT kapcsolatot lezárni és utána tiszta lappal indulni.
Nem vagyok házas, mégis úgy érzem, tudok tapasztalatból beszélni. Az, hogy 1% esélye lenne, hogy tud változtatni, én túlzásnak érzem. Én pl elkövettem azt a hibát, hogy - bár hanyagolni nem hanyagoltam - túl türelmetlen voltam a párommal, kicsit lenézőnek tűnhetett a viselkedésem (bár tett is érte, tegyük hozzá), így kialakítottam egy helyzetet, amikor menekült előlem. Amikor hirtelen ezt észrevettem, én is akkor kapcsoltam csak, mennyit jelent nekem. Amikor valami hiányát megérzed, akkor leszel tisztában vele, mennyit jelent, különben mindig természetesnek fogod venni! Hogy most én 1% vagyok e? Nem hinném, de hozzátartozik, hogy ő is baromi sokat változott azóta, tehát most nem nehéz már hozzá türelmesnek lennem.
Kérdező, nálad a probléma az, hogy te nem döntötted el még, hogy a férjeddel, vagy nélküle akarod folytatni. Nem a lelkiismereted dolgozik, hanem az, hogy öszönösen biztosra akarsz menni, így szeretnéd eleve azt az utat választani, ami a boldogsághoz vezet, pedig ezt nem fogod megtudni! Ez egy nehéz helyzet, de gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy magadnak főzted, neked is kell megenni. Most az első dolog, hogy DÖNTS és ne azon gondolkodj, mi a helyes és hogy lehetne kisebb bajt okozni, mert valamelyiknek úgyis fájni fog, és a két szék között bármikor találhatod magad a földön! Legyél határozott és mondd ki magadnak, hogy a férjed a fontosabb, vagy a szeretőd, és akkor ez alapján kell lépni, valamint viselni a következményeket. Nem fog helyetted dönteni senki, senki sem fog neked itt helyes döntés mondani, mert az nincs. Nincsen csoda, nincs helyes út, DÖNTÉS van, illetve nálad még nincs. Amíg nem lesz, addig csak haladsz afelé, hogy mindkettőt elveszítsd. Ha a férjed mellett döntesz, akkor is benne van, hogy nem működik, mint ahogy a szeretőd mellett is kiderülhet, hogy a férjed hiányzik jobban, de ekkor már nem nézegethetsz hátrafelé, mert felesleges. Dönts, és csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!