Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről nők, férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről nők, férfiak?

Figyelt kérdés

"7 ok, amiért nincs barátnőm":

[link]

Én nőként is hasonlóképp érzek ami a párkeresést illeti manapság.

2012. okt. 25. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Mond valamit

főleg a 3. és 4. pontban....

28F

2012. okt. 25. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy hány olyan rendes lány szaladgál az utcán, áll a buszmegállókban, jár valamilyen szakkörbe egy kultúrházba, amilyent te keresel? Rengeteg. Nem jó helyen keresel!

Talán az anyagi helyzeted, a társadalmi rangod, akadályoz meg abban, hogy olyan lányokkal találkozz,aki a te értékrended szerint él. Ezek nem biztos, hogy a legújabb divat szerint öltözködnek, szolidabban élnek, de talán több toleranciával, kedvességgel, és szeretetet adni tudóak, és vágynak is rá.

Furcsán hangzik, de talán légy a herceg a fehér lovon, és találd meg a a szegényebb, de művelt kislányt.

Próbálj egy kicsit lejjebb keresgélni. Az nem jelenti azt, hogy értéktelen, rangon aluli párt találsz.

Ha keresgélsz, nem nagyon mesélj eleinte a jó módodról. Talán könnyebben bejön.

2012. okt. 25. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon igaz! 3-as és 4-es pont erősen rátapintott a lényegre.
2012. okt. 25. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt gondolom hogy, aki írta ezt a cikket az egy szerencsétlen nyominger férfi, aki valamilyen testi hibából kifolyólag nem tud becsajozni. (Túl sovány, túl kövér, ronda, stb) Se rövid, se hosszú távra nem talál magának partnert és ezért szidja a nőket, általánosít, közhelyekben beszél.

A tipikus rinyagép, mint itt oly sokan mások...

Nem magában keresi a hibát, nem akar hiányos, vagy rossz tulajdonságain, adottságain változtatni, inkább szidja, bemocskolja a számára elérhetetlen női nemet. Azt könnyebb...

:)

Szánalom a köbön.

2012. okt. 25. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van abban valami amit ő ír, meg amit itt a gyikon szoktak mondani.

Én csak azt nem értem, hogy én elvileg a felsorolt pontok és a gyikosok véleménye szerint "tökéletes" lennék és mégsem kellek soha senkinek, mert nem viselkedem k.urvásan. Ha a fölsődnek nincs dekoltázsa, vagy a szoknyád nem szemérmetlenül rövid, esetleg pusztán pénzhiány miatt nem tudsz divatosan öltözködni, akkor nem néznek meg.

Mindenki mondja, hogy ne sminkeljen, nem fontos, nem kell kihívóan öltözni, de ha nem teszem, nem néz meg senki. Szó szerint: senki.

Így csak azt kérdezném férfiaktól, hogyha ők maguk létrehoztak egy réteget, mert erre IGÉNY van, akkor miért csodálkoznak rajta, hogy olyan amilyen? Ha a külsővel előbb lehet hódítani, mint értelmi képességeinkkel, akkor azon lesz a hangsúly...

Sajnos.

21L

2012. okt. 25. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Imádom a farmeres, tornacipős, kardigános, kusza hajú, ágyból kikelt arcú lányokat. És ezzel nem vagyok egyedül. Biztos vagyok benne, ha Te ilyen vagy, és találkoznánk valahol, megnéznélek magamnak. Ellenben az általad leírt "férfiideálokon" úgy, ahogy vannak, átnézek.
2012. okt. 25. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy "nőideál", elírtam.
2012. okt. 25. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

A 3-as és a 4-es pont mellett a 6-ossal is eléggé egyetértek.

Sajnos tényleg nehéz barátnőt találni manapság :-/

2012. okt. 25. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
40%

olvastam már a kérdés előtt a cikket. ma volt kinn egy kérdés, hogy hol vannak az értelmes jóképű pasik? itt rá a válasz...

sajnos egyet kell értsek a cikkel.

2012. okt. 25. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!