Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, mit gondoltok erről? (lányok és nők is válaszolhatnak)
Figyelt kérdés
Barátom most lesz 20 éves. Nagyon szeretne egy gitárt a szüleitől, de sajnos nem fogják neki megvenni. Arra gondoltam, hogy a gitárral kapcsolatban vennék neki valamit. Akár egy pengetőt vagy egy kisebb méretű gitárt, amit akár ki is tud tenni a polcára. E mellé sütnék neki valamit. Jó ötlet ez? Kiegészítenétek valamivel? 17/L2012. okt. 22. 11:19
1/11 anonim válasza:
Ha szereti a gitárokkal kapcsolatos dolgokat akkor miért ne?:D Persze olyat ne vegyél amit nem is tudna használni, pl. pengetőt, de gitárja az meg nincs :)
Süti az király ^^
Hát még egy forró kis éjszakával kiegészíthetitek ;):D
2/11 anonim válasza:
Nő vagyok, de azt írtad, szívesen veszed a mi válaszainkat is.
Nekem tetszene az ötleted. Még a pengető is, hiszen azon lennék, hogy minél hamarabb meg tudjam venni hozzá a gitárt. Mindenképpen az jönne le a gesztusból, hogy támogatod a hobbimmal kapcsolatos elképzeléseimet. És ez jól esne.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Akkor a pengetőt majd akkor kapja meg, ha már lesz gitárja. :) Sajnos szüleim nem engedik még az együtt alvást, így a forró éjszaka nem lehetséges, de délután is megfelelő szokott lenni egy kis rosszalkodásra.:D Valamivel feldobom majd ezt az alkalmat. Névnapján lejtettem egy táncot. (több, mint 4 hónapja vagyunk együtt)
2012. okt. 22. 11:27
4/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet.Szívből is adod.Egyszóval hatalmas meglepetés lenne neki :)
F19
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is. Arra gondoltam, hogy mindkettőt megveszem, bár az első válaszoló után ebben elbizonytalanodtam. Én is gitározok, én örültem volna, hogyha azt kaptam volna valakitől mielőtt még nem volt gitárom. Úgyhogy várom a további válaszokat. :)
2012. okt. 22. 11:29
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor az ötletem jó. :) Csak felmerült egy dilemmám: a pengetőt is megvegyem neki vagy azt még ne?
2012. okt. 22. 11:32
7/11 anonim válasza:
Szerintem azt gitár után lenne érdemes :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem megveheted a pengetőt is, lehet, hogy nem tudja használni, de ha ránéz, eszébe jut majd, hogy te támogatod ebben, és ettől tuti jó érzése lesz! Amúgy általában azokkal az ajándékokkal lehet a legnagyobb örömöt okozni, amik szívből jönnek! És ezt mindig érzi a másik fél, aki kapja, és tuti boldog lesz tőle!
9/11 anonim válasza:
ismerősömnek olyan nyaklánca vagy kulcstartója volt, hogy egy ilyen medálszerűség, amiből kitudod szedni a pengetőt, ami egy igazi pengető, és ha ki van szedve, úgy meg egy sörnyitó. szerintem rohadtjó, sajnos fogalmam sincs honnan szerezte
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem meg fogom venni neki a pengetőt is. Remélem örülni fog. :) Ez a nyaklánc tetszik nekem. Barátom nem hord semmi nyakláncot, karkötőt... nehéz neki ajándékot venni. Nekem szerintem könnyű. Én minden kis apróságnak örülök.
2012. okt. 23. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!