Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt, hogy visszajött az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy visszajött az érzés?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk,nagyon csúnyán összevesztünk.

Nem is kerestük egymást,látni sem akartam annyira haragudtam rá. Úgy gondoltam hogy teljesen túl vagyok rajta.

Majd tegnap összefutottunk és olyan volt amikor ránéztem,mintha minden régi érzés visszajött volna.

Lehet hogy még mindig szeretem és csak azt hittem hogy elmúlt?

23/L

2012. okt. 24. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
2 éve szakítottunk a barátommal, de akárhányszor újra látom, mindig újra érzem azt a bizonyos érzést. Olyankor szenvedek 1 vagy 2 napig és túl vagyok rajt. (mármint visszaáll az alaphelyzet, ami nem feltétlenül a tökéletes állapot...az már sosem lesz. Az a rohadt 1. nagy szerelem....)
2012. okt. 24. 21:18
 2/3 anonim válasza:
nekem házasságon belül is jön-megy az érzés :) néha úgy megbánt, kiábrándít, hogy azt gondolom, innen nincs vissza, aztán elpárolog a harag és újra szeretem. valszeg ez a szerelem sajátja. próbálj meg vele beszélni, hátha ő is így van ezzel.
2012. okt. 24. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
ha nem keresett a szakítás óta, nem teljesen mindegy? lépj túl, vége, ennyi :)
2012. okt. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!