Hogyan tudnám elfogadni magamat és megszabadulni az örökös irigységtől?
Koncentrálj arra, hogy neked miért jó.
Próbálj meg olyan emberek közt lenni, akiktől bókot is kapsz, ezeket ne utasítsd vissza. Ismerkedj. Az is adhat önbizalmat, ha sikerül kiépíteni egy új kapcsolatot, vagy megismerni valakit, aki szívesen barátkozik veled.
Ilyenkor jusson eszedbe hogy nem egy indiai 9. kasztba születtél. Eza az első.
A második: lehet hogy az Ő élete sem tökéletes. Értsd: nem tud elélvezni, szexuálisan bántalmazza az apja, állandóak a családi veszekedések, örökletes betegsége van.
A cuccokat meg hagyjuk, ami neki jól áll, neked nem biztos.
Vegyél egy olyan tárgyat ami neki nincs.
Jó úton jársz ha már változtatni szeretnél.
Most valamiért nem megy [link] olvasd el.
Utána jegyezd meg azt az elégedettséget amit érzel. És erre törekedj.
Hihetetlen sok értéked van. Ezeket találd meg. És hidd el mindenkinek megvan a maga keresztje.
"A boldogság azoknak van fenntartva, akik hajlandóak boldogok lenni, dacára a körülményeiknek"
Az irigység csúnya emberi tulajdonság, de létezik...
Nekem is VOLT egy barátnőm..igénytelen volt (ruházata,lakása) minden pénzét elutazta...
Ha gyönyörködtem egy tájba, rögtön rávágta,bezzeg it-ott mennyivel szebb..
Hát az én kedvem ne vegye el,mert nekem a szépséget ne rombolja bezzegekkel..
Már nem barátnőm, mert rájöttem,rosszabbul érzem magam a vele való beszélgetés után..ezt hivják energia vámpirnak..
Ha pocsék a kedvem, megnézek egy-két "szivbemarkoló" filmet...És rájövök, nincs okom rinyálni..
Kedvenceim: a napfény ize, A rúzs szine, Bakancslista..
Utóbbi két filmet tapasztalatból is értem..
De láttam tavaly a tengert, napfelkeltével..:))
(igaz, 54 évesen..)
ha belátod, hogy ott keresed a problémát, ahol valójában nincs is , akkor meg fogsz világosodni, elhagyod az irigységet, és élvezed az életet.
mindenkinél van jobb és szebb.neked az a dolgod, hogy a saját életedben találd meg a jó dolgokat, tanuld meg szépnek látni magadat, értékeld, hogy van két kezed, lábad, látsz, hallasz, egészséges vagy.
tegnap voltam bulizni., és alig hittem a szememnek. a tánctér közepén egy tolószékes srác nyomta a bulit ezerrel, körbeállták a csajok, és "táncoltak", koccintottak vele :) ha ő jól tudja magát érezni annak ellenére, amilyen helyzetben van, akkor sztem senki se sírjon a sorsa miatt.
ha megbecsülöd azt, amid van, akkor mindenkinél boldogabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!