Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ez egy kapcsolathoz?
Jól érzem magam vele, szeretek vele lenni és beszélgetni, figyelmes, odaadó, DE nem vagyok szerelmes belé, pedig lassan fél éve együtt vagyunk.
22L
A szerelem kialakulása nagyban függ a kapcsolat intenzitásától, meg attól, hogy milyen gyakran találkoztok...
Nekem volt egy nagy szerelmem kb 2 éve, de nem tudta elkötelezni magát mellettem. Sokat szenvedtem miatta, és nagyon hosszú ideig tartott, míg elmúltak az érzéseim, és meg tudtam szeretni mást. (A mostani páromat.) Közel 1 éve nem találkoztam az előző fiúval, és beszélgetni is csak az utóbbi pár hónapban kezdtünk el több hónap csend után. Azóta ugye nekem van párom, akiről meséltem is, (utolsó válasz volt az enyém), szeretem őt, és ha nem is olyan hevesek az érzelmeim, mint annak idején, tudom, hogy mellette a helyem... Ennek ellenére tegnap (mint mondtam, 1 éve nem láttam, és csak nyáron beszéltünk újra, több hónap után), szerelmet vallott nekem az előző srác...
Szóval sose tudhatod, mikor talál rád a szerelem. Az előző srácnak majdnem 1 év kellett hozzá, hogy rájöjjön, engem szeret. Csak már elkésett...
Vigyázz, neked nehogy késő legyen!
Kedves kérdezők, és válaszolók, akik ilyen kérdéseket tesznek fel!
Ezt soha nem értettem! Jóllehet, hogy azért, mert nekem egy kapcsolat mást jelent!
DE! Hogyan lehet kapcsolatnak nevezni egy olyat, ahol valamelyik része a párnak nem szerelmes a másikba.
Kövezzetek meg nyugodtan, de hogyan lehet azt feltételezni, hogy együtt vagytok?
Lehet én vagyok egy szerelmi analfabéta, de ezt soha nem tudom feldolgozni mostanában, ha ilyet látok GYK-n, és elég érdekes érzelmek dúlnak bennem ilyenkor...
Nem, nem elég hozzá. De Te érzed... ezek után... én már nem tudok mit hozzáfűzni.
Ha Te jól érzed magad érzelmek nélkül, akkor Te ilyen módon találtad meg a szerelmet, oké, én elfogadom. Elfogadok mindenkit olyannak, amilyen. És ezt nem sértésnek szánom.
Csak én kb. az első perctől szemtől szembe szerelmet tudok a szívem mélyéről vallani, de ez csak az én érzésem úgy látszik!
Így is megvan/megvolt (magamban nyilván) a véleményem néhány "kapcsolatról" a környezetemben, nem szeretem neten is ugyanazt olvasni kb.. - de akkor most jöhet az, hogy miért vagyok akkor itt... - na mindegy.
Kidühöngtem magam végre, és ezt köszönöm, hogy megtehettem.
Legyetek szerelmesek, ha KAPCSOLATBAN vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!