Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég ez egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Jól érzem magam vele, szeretek vele lenni és beszélgetni, figyelmes, odaadó, DE nem vagyok szerelmes belé, pedig lassan fél éve együtt vagyunk.

22L

2012. okt. 24. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem. ennek előbb-utóbb vége lesz
2012. okt. 24. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:
"Jól érzem magam vele, szeretek vele lenni és beszélgetni, figyelmes, odaadó," Én ugyan így vagyok a kutyámmal!
2012. okt. 24. 18:33
 3/14 A kérdező kommentje:
A vonzalom természetesen még mindig megvan és a szex sem rossz.
2012. okt. 24. 18:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Persze ez tökéletes barátságnak..nem sokáig fog ez tartani...
2012. okt. 24. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha a szex jó mind emelett akkor nincs gond és kívánjátok egymást akkor nincs gond.
2012. okt. 24. 18:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Nálam elég lassan alakul ki a szerelem és meg kell hogy mondjam, nem voltam még igazán szerelmes. Nem lehet, hogy még várnom kéne egy kicsit, hogy beleszeretek?
2012. okt. 24. 18:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is így éreztem fél év után, de 1 év után szerelmes lettem
2012. okt. 24. 19:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Én sem tudom megmondani, mikor lettem szerelmes... Igazából mikor először szerettem igazán egy fiút, vele én is kb fél éve voltam együtt.

A mostani párommal is fél éve vagyunk együtt, de már a 2. héten úgy éreztem, ő a mindenem. És azóta sem enyhült az érzelem.

Szóval ne add még fel, lehet, hogy eljön a te időd is!

Viszont ugye nem színlelsz semmit, és ő is tudja, hogy valójában mit érzel?!

2012. okt. 24. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Ugyanez a probléma, különbség, hogy mi 3 hónapja vagyunk együtt. Néha győzködöm magam, hogy nem rossz az, ha ésszel vagy szerelmes, és nem vakon. Szerintem veled van a gond, nem hosszú idő még az a fél év, meg kéne jobban nyílnod neki.

Történt veled valami, ami befolyásolhatja a jelenlegi kapcsolatodat?

2012. okt. 24. 22:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Sokat csalódtam már, nem 1-2 kapcsolatom volt és egyik se sikerült valami jól. Azt hozzá kell tennem, hogy most távkapcsolatban vagyok.
2012. okt. 25. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!