Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lefeküdt anyámmal, és mindketten mást mondanak. Kinek higgyek? /lent/
Tegnap este történt. Este jöttem haza a melóból,és amikor benyitottam a nappaliba,konkrétan azt tárult elém,hogy a pasim anyámmal "hetyeg"...... miután feleszméltem a sokkból,kérdőre vontam/próbáltam/mindkettőt,hogy mégis mi volt ez,mire anyám azt mondta,hogy a pasim részegen jött "haza" mittudoménhonnan,és rágerjedt,és leteperte....valami ilyesmi. A pasim persze tök mást mond..... ő azt állítja,hogy csak felugrott valamiért,amit múltkor itt hagyott,és anyám hullarészegen rágerjedt,és leteperte....valami ilyesmi. Fogalmam sem volt,kinek higgyek,úgyhogy biztonságos időre elköltöztem a bátyámhoz. (eddig a barátomnál laktam,1 éve vagyunk együtt) Nem tudom,mit csináljak,segítsetek,kérlek!
19/L
ha anyukád úgy néz ki, mint egy MILF, akkor ne neki higgy :D:DDD
viccet félretéve mindkettőt ejtsd, de főleg a pasit.. ahogy valaki írta, a pia nem mentség semmire, akármelyikük volt "ittas" (amit amúgy bocsi, de nem hiszek el.. szerintem józanok voltak, csak szégyellik a képüket így inkább sz*rral dobálóznak)
Várj... nem egészen értem, hogy most ki lakik/lakott kinél?
Jöttél haza a munkából. A párod felugrott valamiért, amit múltkor otthagyott. Aztán azt írod, hogy eddig a barátodnál laktál, és most a bátyádhoz költöztél. De ha a barátodnál laktál, mit csinált ott anyád? Vagy ha anyáddal élsz, és párod is ott lakik, akkor miért "ugrott" csak fel valamiért, ha eleve ott lakik? :OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!