Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Több szerelmetek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Több szerelmetek is volt?

Figyelt kérdés
úgy vettem észre hogy a férfiak igazán csak egyetlen nőt képesek szeretni életük során, és miután benne csalódtak nem lesznek igazán szerelmesek többé. (ha mégis, KEVÉSBÉ mint az elsőbe) Tévedek?
2012. okt. 23. 20:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10#, lehet nem ő volt az akiért TÉNYLEG bármit megtennél.. :) szerintem lesz majd valaki akit nála is jobban fogsz szeretni, és ha ne adj isten őt is elveszíted.. akkor következik be ez a helyzet :S
2012. okt. 25. 18:26
 12/24 anonim ***** válasza:
10# vagyok. Elég nagy a fantáziám, de nem tudom elképzelni, hogy valakit még nála is jobban szeressek:) Ő volt a mindenem, csak (1) lett barátja, (2) 3500 km-rel odébb ugye nehéz tartani a kapcsolatot:/ A mai napig szerintem boldog lennék ha lenne valami több is köztünk, mint barátság. Azért köszi a válaszod kérdező, most úgytűnik felcserélődött a szerep:D
2012. okt. 25. 18:45
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

"Remelem igy van, mert a szerelem sz@r dolog. Persze van pozitiv oldala is, de az esetek nagy reszeben csak szivunk miatta. Kijavithattok ha tevedek..."

Én teljesen egyetértek ezzel, bár hálistennek első szerelmemen kívül még nem volt nagy Ő és remélem nem is lesz. Én nem akarok senkihez se kötődni túlzottan, így is a szívemre tudom venni a dolgokat, hát még úgy....kell a francnak. De egyébként én is ezt vettem észre a pasikon, de lehet nőknél is így van, nem tudom, de az is igaz, hogy minden szerelem más... nem jobb vagy rosszabb, vagy kevesebb....

26/l

2012. nov. 2. 11:03
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem, csak egy.
2012. nov. 9. 23:00
 15/24 anonim ***** válasza:

4-szer voltam szerelmes, egyik se teljesült be. A második volt a legmélyebb érzelem, pedig az első is nagy hatással volt rám. Az első 3-ba tizenévesen szerettem bele.

Én lepődtem meg a legjobban magamon, amikor kb. 28 évesen negyedszerre is szerelmes lettem, mégpedig egy lány haveromba, akivel kb. 5 éve már haverok voltunk akkor.

Ismét eltelt kb. egy évtized, nem tudok szerelmes lenni -talán nem is akarok többé-, de sose lehet tudni...

30-as éveiben járó férfi.

2012. nov. 30. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
nekem a pasimnak 3 szerelme volt előttem! :)
2012. dec. 15. 16:55
 17/24 anonim válasza:

nekem tényleg csak 1 létezik...

úgymond a barátzónámba van már lassan más fél éve :(

2012. dec. 15. 18:07
 18/24 anonim ***** válasza:
En ugyan lany vagyok, de remelem, nem baj, ha valaszolok. Szerintem ez teljesen emberfuggo, hogy az embernek hany szerelme van elete soran, viszont en is ugy vagyok vele, hogy eletemben egy embert szerettem igazan, es igaz, hogy lassan masfel eve elhagyott, meg mindig nem tudom kiverni a fejembol, es keptelen vagyok mas embert szeretni..
2013. febr. 3. 18:55
 19/24 anonim ***** válasza:
ez velem pont így volt... mintha megégetnéd magad és egy életen át viselnéd a sebet a férfiak igazából elég érzékenyek tudnak lenni és azután jóval nehezebb szeretni mert az ember húzz egy falat magaköré h ne bántsák rosszab estben másokon tölti ....
2013. febr. 3. 19:17
 20/24 anonim ***** válasza:
Eddig 5 volt, ebből egy kölcsönös. 27 vagyok.
2013. febr. 24. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!