Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Több szerelmetek is volt?
"Remelem igy van, mert a szerelem sz@r dolog. Persze van pozitiv oldala is, de az esetek nagy reszeben csak szivunk miatta. Kijavithattok ha tevedek..."
Én teljesen egyetértek ezzel, bár hálistennek első szerelmemen kívül még nem volt nagy Ő és remélem nem is lesz. Én nem akarok senkihez se kötődni túlzottan, így is a szívemre tudom venni a dolgokat, hát még úgy....kell a francnak. De egyébként én is ezt vettem észre a pasikon, de lehet nőknél is így van, nem tudom, de az is igaz, hogy minden szerelem más... nem jobb vagy rosszabb, vagy kevesebb....
26/l
4-szer voltam szerelmes, egyik se teljesült be. A második volt a legmélyebb érzelem, pedig az első is nagy hatással volt rám. Az első 3-ba tizenévesen szerettem bele.
Én lepődtem meg a legjobban magamon, amikor kb. 28 évesen negyedszerre is szerelmes lettem, mégpedig egy lány haveromba, akivel kb. 5 éve már haverok voltunk akkor.
Ismét eltelt kb. egy évtized, nem tudok szerelmes lenni -talán nem is akarok többé-, de sose lehet tudni...
30-as éveiben járó férfi.
nekem tényleg csak 1 létezik...
úgymond a barátzónámba van már lassan más fél éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!