Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Több szerelmetek is volt?
Figyelt kérdés
úgy vettem észre hogy a férfiak igazán csak egyetlen nőt képesek szeretni életük során, és miután benne csalódtak nem lesznek igazán szerelmesek többé. (ha mégis, KEVÉSBÉ mint az elsőbe) Tévedek?2012. okt. 23. 20:38
1/24 anonim válasza:
Eddig engem igazolsz. :( egybe voltam igazán szerelmes, vele nem jöttek össze a dolgok. Azóta már volt két hosszabb kapcsolatom, de nem azt mondom h kevésbé szerettem/szeretem őt/őket, csakmásképp :/
2/24 anonim válasza:
Nekem több is volt eddig.De igazán egy nagy szerelmem van/volt.Aki iránt még évek óta is érzek valamit
3/24 anonim válasza:
Tévedsz, szerencsére.
Az igaz, hogy az első szerelem meghatározó, az is, hogy egy nagy csalódás meghatározó lehet.
Én 3 lányt ki tudok emelni életem során, akik nagyon fontosak voltak, mindegyikőjüket másképpen, de nagyon szerettem.
Az első szerelem nagyon nehezen ért véget, a lány szakított, de ugyan olyan lelkes és nyitott maradtam, újra szerelemes lettem.
4/24 anonim válasza:
Kettő szerelmem volt, a mostanit nagyon szeretem, de még mindig nem tudom elfelejteni az elsőt.
5/24 anonim válasza:
velem is ez a hejzet :( soha tõbbet nem fogok ugy szeretni más lábnyt mint õt ahogy õt szerettem !!! vagyis most is szeretem és ez nem fog elmulni... de ezt nem értem a csajoknba nekik minden 2. fiú megfelel... sajnos
6/24 anonim válasza:
első szerelmem egy csodálatos lány volt akinek a mosolya felbecsülhetetlen volt de a távolság miatt esélyünk sem volt semmire, fél évig gyötrődtem miatta aztán beleszerettem egy lányba akinél barátzónába kerültem és 3 évig kihasznált és szenvedtem mint barátja, miatta majdnem öngyilkos lettem aztán jött egy lány akivel hasonló barátzónás helyzet van csak ő nem használ ki és most érzem hogy ennyire még nem szerettem egyiket sem mint azt akit most szeretek, ha nem lesz semmi lehetséges hogy ennyire nem fogok tudni szeretni de korábban is hittem már és kellemesen csalódtam, viszont valahogy érzem hogy a mostani lenne az igazi úgyhogy reménykedek hogy többször is ehet
7/24 anonim válasza:
Remelem igy van, mert a szerelem sz@r dolog. Persze van pozitiv oldala is, de az esetek nagy reszeben csak szivunk miatta. Kijavithattok ha tevedek...
8/24 A kérdező kommentje:
szerintem megéri.. :) csak úgy érzem magam teljesnek ha van mellettem valaki :S :D
2012. okt. 25. 18:17
9/24 anonim válasza:
Jó kérdés! Az igazi szerelem, aki fájt fizikailag, tőle nagyon keserves volt elválni. Utána megérintett újra és újra, de sosem volt olyan mély mint akkor... Pedig jó lenne, talán ez is az oka, hogy válok :(
10/24 anonim válasza:
Nem mondanám, én ott tartok, hogy volt egy szerelmem akiért bármit megtettem volna, és azt is tettem, de kiutaztam külföldre, és el kellett őt felejtenem, éshát ez sikerült szerencsére:) Most keresem az igazit és van is pár jelölt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!