Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak kicsit idősebb pasi jön be jobban, ez igaz?
Az lenne a kérdésem,hogy egy kb 14-20 éves lánynak jobban bejön, a nála idősebb fiú?:)Igazából lányok válaszát várnám, de ha valakinek van észrevétele, írja le:)
Köszi:)
18 ki mondta hogy béna vagy? Mondtam ilyet?
Nem volt szerencséd. Itt is ki kell fogni. ÉN se akarok általánosítani, de a fiúk szempontjából is igaz az állításod, mert nagyon sok lánynak fontos a buli és a pénz. ..
Előző, kiforgattad a szavaimat én egy cseppet sem állítottam, hogy a lányoknak a pénz és a buli a fontos. Szövegértéssel úgy látom problémáid vannak.
Én olyan pasit szeretnék, aki már nem igényli annyira a haveri társaságot, nem kattog azon az agya, hogy "jó lenne már buliba menni, már nagyon régen voltam, vagy úgy 24 órája" vannak céljai, ambíciói akár tanul akár dolgozik tök mindegy, csak emberemre akadjak benne.
ezt értem, nincs gond a szövegértésemmel. Példaként hoztam fel.
Nem kiforgatni a szavaidat, csak rávilágítani arra, hogy a lányok sem szentek. Mert úgy érzem szinte ezt mondják magukról. Azzal egyetértek, hogy igen kell egy olyan társ aki...
De attól, hogy idősebb vagy fiatalabb nem garancia rá, hogy komolytalan. De nektek csajoknak miden egyszerűbb, elég mosolyogni egy idősebb hapsira az már meg is van a kapcsolat. Ha ő is benne van. Viszont egy srácnak még akkor is nagyon kevés esélye van, mert a lányok zöme előítéletek alapján pontoz. Ha fiatalabb vagy egykorú, akkor már biztos, hogy éretlen, tapasztalatlan, nem férfi stb. De ez nagy hiba. Főleg akkor és csak akkor ha normális az illető.
Ebben igazad van, egyetértek, hogy a lányok sokszor a kor alapján ítélik el a pasit. Én is ilyen vagyok, megmondom őszintén. Az előző barátom pár hónappal volt nálam fiatalabb, aki értelmes, okos, normális srác volt, viszont még egyáltalán nem éreztem nála azt, hogy komolyabb kapcsolatot szeretne velem. Mindig a barátait és saját magát helyezte előtérbe.
Én ezért a rossz tapasztalatom miatt keresek idősebb pasikat. Sajnálom, most már látom, hogy mindenkinek más a véleménye erről. De az biztos, hogy nemcsak megtalálni nehéz valakit, hanem megtartani is.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!