Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak kicsit idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak kicsit idősebb pasi jön be jobban, ez igaz?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy egy kb 14-20 éves lánynak jobban bejön, a nála idősebb fiú?:)Igazából lányok válaszát várnám, de ha valakinek van észrevétele, írja le:)

Köszi:)

2012. okt. 23. 10:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Többnyire jobb, ha a fiú idősebb pár évvel, mivel ők agyilag éretlenebbek, mint a lányok. Tehát, egy 14 éves lányhoz egy 16-18 éves fiú jobban passzol agyilag, mint egy 14 éves fiú.
2012. okt. 23. 11:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Azért mert a lányok hamarabb érnek mint a fiúk, és talán a korosztályuk szintje nem megfelelő számukra (mind érzelmileg, testileg, értelmiségileg(?) ) De ez nem mindig kifejezetten igaz.
2012. okt. 23. 22:40
 13/25 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok 27 éves a párom. nálam szóba se jöhetne egy 18 éves kissrác. mint agyilag és szexuális téren is nagyobbak az igényeim mint az ilyen kis fiatal srácoknak hogy durr bele balázs.... Na meg 27 évesen már nem a hajógyárizik meg egyéb idétlen diszkóféleségekbe jár.
2012. okt. 26. 12:41
 14/25 anonim ***** válasza:
En nem jarnek nalam fiatalabbal. Mindig nalam idosebbek jottek be. Volt baratom 5 evvel idosebb, most egy 8 evvel idosebb sracert vagyok oda.
2012. okt. 26. 13:21
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja es 20 vagyok
2012. okt. 26. 13:21
 16/25 anonim ***** válasza:

Na a lányoknak ezt a tulajdonságát mindíg is utáltam...

Még hogy a lányok érettebbek?

Tapasztalatból mondom, hogy ez nemigaz!

14-16 évesen még ugyanolyan gyerekesek mint a fiúk...

Na ez a sok "Én érettebb vagyok a koromnál" kijelentés, meg alátámasztja a véleményem!

2012. okt. 26. 13:33
 17/25 anonim ***** válasza:

22.41 írása:

18 éves vagyok 27 éves a párom. nálam szóba se jöhetne egy 18 éves kissrác. mint agyilag és szexuális téren is nagyobbak az igényeim mint az ilyen kis fiatal srácoknak hogy durr bele balázs.... Na meg 27 évesen már nem a hajógyárizik meg egyéb idétlen diszkóféleségekbe jár.

A véleményem: szánalmas ez a kijelentés. Csakhogy 18 évesen te is kislány vagy, hiába hiszed azt, hogy na nő vagy. Maradjunk annyiban kicsim, hogy sem saját házad, sem kereseted, sem gyereked, sem fejben nem vagy ott. Persze a látszat az ott van nálad, és ez a nagyképű hozzállás. Még szellemileg sem fejlődtél ki. Bizony ám, a kamaszkor sem az egyik napról ér véget. Vagy nálad így volt? ÉN 29 évesen nem kislányt akarok, HANEM egy igazi NŐT. Az valahol 25-26 év környékén kezdődik, vagy inkább 30. Bocsika.

22.40 írása:

Jajj mindig ezzel jöttök, hú de érettek vagytok. Csak ezvan a szótáratokban? Fogalmazd már nekem azt meg, mi az érettség? Azt hogy testileg? Vagy szellemi? Merthogy a kettő nagyon eltér egymástól.Sőt nagyon is összetett dolog. Szerintem még ti sem tudjátok, hogy az hogy érettség.

ÉS nincs olyan nagy különbség ilyen téren a nemek között. Unom ezt a lassasn érő dolgot, ti is ugyanolyan felelőtlenek és buták vagytok sokszor.

Legalább a látszatát ne keltsétek annak, hogy hű de érettek vagytok. Igen, van aki előbb érik a koránál, vagy fordítva. ÉS igen általában a lányoknál korábban megkezdődik a nemi érés, ez elsősorban az anyaság miatt van. Az érettséget testileg értik elsősorban. DE a fiúk nincsenek úgy lemaradva, mint hiszitek.

Nem kellene harsogni ezt a dolgot tőletek, mert aki ezt szónokolja, hű gyerekekk bezzeg én érett vagyok ám. Nah az pont hogy nem. Rohadtúl nem kellene általánosítani ám!

2012. okt. 26. 14:41
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát... ezen a kérdésen lehetne vitatkozni a végtelenségig, de én úgy gondolom, hogy egy nő/lány a legtöbb esetben azért választ nála idősebb párt, mert sokszor úgy érzi, hogy az idősebb pasikban megvan az az érzelmi biztonság, amit egy vele egykorú, tizenéves pasitól nem kaphat meg. Sokszor pedig csalódik, ha kiderül, hogy mégsem kapják meg azt, amire vágynak, hiszen én is ismerek olyan pasikat, akik 27-28 éves korukban még mindig otthon laknak, nem dolgoznak és elvárják az anyuktól, hogy főzzön ebédet. Na ez tényleg szánalmas, az ilyen típust nagyra nőtt gyereknek szokás nevezni.

De, ha én 22 éves létemre komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani valakivel, akkor nem a 19-20 évesek között fogok keresgélni, mert ők még, pont, hogy most akarják kiélni az életüket, szórakozni akarnak, esetleg még csak most ismerkednek, "bontogatják a szárnyukat", és nem hosszú, tartalmas kapcsolatokra vágynak. Ez mondjuk a lányokra is ugyanúgy érvényes lehet. Egy kezemen meg tudom számolni hány ilyen korú srác kötelezte el magát komoly kapcsolatra, vagy esetleg házasságra. Annak jó, aki nem görcsöl, ha nem akar az illető komolyat a másiktól, csak úgy elvannak, felülnek az érzelmi hullámvasútra és csak úsznak az árral, miközben élvezik kapcsolaton belüli "szabadságot".

Szóval azért annyira nem alaptalan ez az "érettség" dolog. Persze sokszor család, neveltetés és környezetfüggő, hogy ki hogyan vélekedik a kapcsolatokról.

2012. okt. 26. 18:05
 19/25 anonim ***** válasza:

ma 18:05

Az a helyzet nem egy olyan lányt ismerek, aki fiatalon elkötelezte magát és még gyereke is lett, és annnyi idősek mint ti huzonévesek. ÉS hát nem happy az életük. Hiába van élettársa stb. Egyszerűen még fiatalok. Úgyhogy az éretlenség nem abból fakad, hogy kiélés. Hagyjuk ezt a szót, hogy kiélés, éretlenség. Azért a lányokat se féltjük ezen a téréen, bőven benne vannak ebben a korban ők is, csak ők nem reklámozzák.

2012. okt. 26. 18:35
 20/25 anonim ***** válasza:

Ezek szerint akkor én vagyok a béna, mert eddig csak olyan 20-21 éves sráccal találkoztam, aki számára fontosabb volt, hogy buliba menjen a haverokkal, mint, hogy néha velem is eltöltsön egy kis időt hetente 2-szer legalább.

Maradok az idősebb pasiknál, aki dolgozik és azért néha rám is gondol a haverjai mellett.

18-as válaszoló voltam.

2012. okt. 26. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!