Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálnak a haverjai, mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálnak a haverjai, mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Az ok: több időt tölt velem, mint velük.

Én is elég jól ismerem őket, már azelőtt is ismertem, hogy összejöttünk volna. Egy társaság, szal szoktunk összejárogatni is.

Én mindig mondom neki, hogy menjen csak velük, de ő inkább velem akar lenni. Amúgy sem tudunk sok időt együtt tölteni, ő most kezdett egyetemen, én idén érettségizem.

Ezen kívül semmi okot nem adtam rá, hogy ne szeressenek. Nem is értem ezért miért engem nem szeretnek.

Már herótom van tőle, mikor telón hívják, miközben együtt vagyunk, ő meg mondja, hogy bocs, nem érek rá, XY-nal vagyok ..

19/20, 3 hónapja együtt

2012. okt. 23. 00:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nos ez esetben nem tudom, mi lehet a gond. Viszont az elég relatív dolog, hogy kinek mi a jó. Talán több infót kellene rólatok tudni, hogy valamit is mondhassunk az üggyel kapcsolatban... :/
2012. okt. 23. 03:18
 12/12 A kérdező kommentje:
rendes vagy, hogy segíteni próbálsz :) milyen infóra gondoltál?
2012. okt. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!