Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom? Valaki?
Szóval nemrég (1,5hete) szakítottam a barátommal, mert már nem foglalkozott velem. Nagyon hiányzott, igazából még most is, sokat bőgtem, és hiába beszélgettem/ismerkedtem sok sráccal, úgy éreztem egy sem olyan jó mint ő volt. Nem őt keresem másokban, csak valakit aki legalàbb annyira szimpi lenne mint ő volt a megismerkedésünkkor. Aztán most egy hete elkezdtem beszèlgetni egy sráccal, aranyos, kedves, de nem vagyok szerelmes belè kicsit sem. Már tervezzük hogy találkozunk, de mindketten tudjuk hogy csak szexet akarunk egymástól. Belementem a taliba.
Tegnap viszont írt az exem, annyit hogy jóéjt. Ma megkèrdeztem hogy mit akar, meg elég bunkó voltam vele, erre azt válaszolta hogy mostmár inkább semmit.
A baj az hogy már pont kezdtem túllenni rajta, erre most ez, teljesen összezavart. Nem tudom mit csináljak, érzem hogy még mindig nagyon szeretem az exemet, borzasztóan hiányzik és bármit megadnék hogy visszakapjam. Másrészről viszont ő dobott engem, ő volt a szemét. Ès ott van ez az aranyos srác is, akit nem akarok megbántani, mert kedves volt amikor egyedül voltam...
Mit kellene tennem ilyen helyzetben???
"szeretem az exemet, borzasztóan hiányzik és bármit megadnék hogy visszakapjam"--> ez nem biztos, hogy jó!
"Tegnap viszont írt az exem, annyit hogy jóéjt. Ma megkèrdeztem hogy mit akar, meg elég bunkó voltam vele, erre azt válaszolta hogy mostmár inkább semmit. "---> kit érdekel mit gondol, ő szakított veled, és ő volt az aki még írt ennek ellenére. Szóval ne érdekeljen h megsértődött e avagy sem.
"Ès ott van ez az aranyos srác is, akit nem akarok megbántani, mert kedves volt amikor egyedül voltam.."--->Akkor ne bántsd meg. !
-----------------------------------------------
összességében a véleményem a következő:
- Eszedbe ne jusson találkozni az exeddel ha valaha is az életben boldog akarsz lenni! Mert nem lenne semmi jó vége egy találkozásnak akkor utána nem maradna más csak Kínzó és hiú ábránd! ÉS még ez a srác sem lenne többé.
- 2. Maradj a sráccal de ne kábítsd, ha ugy érzed nem vagy képes érzéseket táplálni iránta akkor legyen csak szex. amugy meg jó társaság vagytok egymásnak, és idővel még bármi megtörténhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!