Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálnak a haverjai, mit kéne csinálnom?
Az ok: több időt tölt velem, mint velük.
Én is elég jól ismerem őket, már azelőtt is ismertem, hogy összejöttünk volna. Egy társaság, szal szoktunk összejárogatni is.
Én mindig mondom neki, hogy menjen csak velük, de ő inkább velem akar lenni. Amúgy sem tudunk sok időt együtt tölteni, ő most kezdett egyetemen, én idén érettségizem.
Ezen kívül semmi okot nem adtam rá, hogy ne szeressenek. Nem is értem ezért miért engem nem szeretnek.
Már herótom van tőle, mikor telón hívják, miközben együtt vagyunk, ő meg mondja, hogy bocs, nem érek rá, XY-nal vagyok ..
19/20, 3 hónapja együtt
bezzeg á mi időnkbé nem igy mentek a dógok
65/60, 40 éve együtt
legközelebb kiírom a teljes nevem. seems legit
a lány barátai és az anyja viszont azt mondják, hogy jó hatással vagyok rá, elég nehéz a természete, mióta velem van azt mondják jobb a helyzet.
arról meg nem tehetek, hogy kb sulikezdéskor jöttünk össze, mi is alig találkozunk, mivel tanul. felnőtt emberek ezt nem képesek felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!