Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak hogy ez azért már sok?
most azért nem szakítasz mert mégiscsak 5éves a kapcsolat, ha folytatja még egy évig akkor azért nem szakítasz majd mert mégiscsak 6 éves kapcsolat és így tovább...
ha egy lányt betörtek akkor már elvisel mindent....függetlenül attól hogy korábban sokkal rendesebb srácokat lekoppintott illetve hogy ha venné a fáradságot találna jobbat.
akarom mondani lekoppintott helyett lakoptatott.
de ez amúgy egy meghatározójelenség ha körülnéz az ember.
a top 1: szeretem a rosszfiúkat de hiszizek ha 10év múlva mikor családunk lesz engem is kikloffol
top 2:összejövök valakivel mert ciki a szingliség de ha az eröltetett kapcsolat nem klassz akkor minden pasi szemét
top 3 :világgá kürtölöm milyen rossz nekem a párkapcsolatomba de kaphatok 1000tanácsot és érvet miért kéne elhegyni, mégse teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!