Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok?
Ez csak elméleti kérdés (még:D), viszont nem én nem tudnék dönteni.
Van két fiú, tegyük fel mind a kettővel ugyanolyan jól elvagy, ugyanannyira szereted őket, tehát nincs különbség érzelem terén.
Viszont 25éves vagy, és lány, tehát nyilván nem éppen ésszerű váltogatni hetente a partnereket.
Az első jelölt nagyon kedves, aranyos, nagyon sokszor kimutatja a szerelmét, segít mindenben, amikor együtt vagytok szinte megáll az idő olyan jó, viszont a munkáját nem tudja elhagyni egy percre sem, ezalatt azt értem, hogy nem mehettek kockázat nélkül másik városba bulizni,múzeumba, vagy akárhova, anélkül, hogy ne lenne ott a kockázat, hogy haza kell menni. Tehát munkamániás(?), vagy nem is tudom minek hívjam.
A másik kicsit gyerekes, nem mindig mutatja ki a szerelmét, néha olyan, mintha csak barátok lennétek, sokat lóg a barátaival, viszont ha együtt vagytok, nagyon figyelmes, az se érdekli kb. ha ég a ház, a ti érdekeiteket előbbre helyezi a sajátjánál.
Na? Én nem tudnék dönteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!