Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mennyi idő után unta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyi idő után unta meg a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én az első szerelemre 3 évet vártam, hiába. Vak voltam, nem vagyok rá büszke. Így utólag belegondolva, mai történt irányomba borzasztó megalázó volt. Három évig dolgoztunk még együtt utána. Most kb fél évnél tartok ,de ezt már lepattintottam magamról. Annyi a bökkenő a dologban, hogy egy helyen lakunk, így mindig látom, de egyre jobban viselem. Amúgy meg olyan vonat után nem futunk ,ami nem vesz fel. Ezt az elsőnél kegyetlen módon megtanultam. A másodikat ezért volt könnyebb hátrahagynom.
2012. okt. 22. 11:26
 12/14 anonim válasza:
Neked ez az első kapcsolatom és már 3éve és 4hónapja lesz h tart remélem soha nm lesz vége.Amugy meg nem ugy megy a szerelem h megunyák egymást.
2012. okt. 22. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Mennyivel könnyebb lett volna, ha anno meguntam volna, hogy az illető nem szeret viszont. Sajnos nálam a mostani addig fog tartani, amíg nem jön egy új szerelem. Az meg már sose jön...
2012. okt. 22. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éve szeretem viszonzatlanul, ugyanis van barátja. A legrosszabb hogy egy osztályba járunk, így mindennap látom, és az óráim felén még mellettem is ül. A szomorú az, hogy nem léptem semmit, amikor esélyem lett volna nála...
2012. nov. 4. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!