Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaélt a bizalmammal?
Elhagyott a szerelmem.
Bánatomban a volt pasimhoz fordultam, akivel az elmúlt években baráti lett a kapcsolatom, és úgy éreztem, megoszthatom vele a bánatom, mert mint férfi, talán jobb tanácsokat tud adni, mint a barátnőim. Sok fiút, férfit ismer, nagyobb a tapasztalata, mit miért csinál egy férfi és szívesen segít még ismeretleneknek is, ha bajuk van.
A vége az lett, hogy az életben többet nem akarok vele szóba állni, mert a vígasztalása az volt, hogy bármit kérdeztem, azt mondta, nem ismeri az embert, nem tudja, miért csinálta, meg hogy én milyen rossz természetű ember vagyok, és szívesen szexelne velem.
Vajon azért nem segített, mert örül neki, hogy pórul jártam?
hiába lennék jóban az exemmel, soha, de soha nem osztanám meg vele a kapcsolatom részletit.
valószínűnek tartom hogy azért mondta neked ezeket, mert kárörvendő. lehetsz vele jóban, de az ilyen jellegű témákat kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!