Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most komolyan! Ilyen "fiú" az ideáll? (KÉP)
2012. okt. 20. 22:11
12/19 anonim válasza:
Sürgősen cseréld le azt a lány ismerősödet, hibás darab!
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
Az a rózsaszín óra...
az is mi azaz?:DDD
Hát én imádom a divatot /lány vagyok /
de ezen röhögnöm kell :DD
15/19 anonim válasza:
utolsó te meg hülyeségeket beszélsz :D
Ettől maximum visszajön a vacsi.
16/19 anonim válasza:
A 23:19-es válaszoló képétől is inkább hányni tudnék, mint hogy tetszene. De amit a kérdező linkelt, az a legalja...
17/19 anonim válasza:
az lehet, de a KFT. én vagyok!
Berényi Miki voltam
18/19 anonim válasza:
Én a Miklósnak adok igazat!Ő az ideál akárki akármit mond! XD de most komolyan szerintem mindenkinél más az ideál!Van akinek az a b*zi gyerek jön be akit te linkeltél,van akinek a Miklós persze :D ,van akinek ez az utolsó kép amin az izomagy van és van akinek másabb!Van aki a sovány fiúkat,van aki a kövéreket,van aki a szőkéket,aki a barnákat... szóval ha ideálról akarsz kérdezni azt ne sok lánytól kérdezd,hanem egytől,akinek a véleménye komolyan érdekel,mert mindenkinek más típus jön be!:)
19/19 A kérdező kommentje:
Persze én is tudom, hogy akit kitettem egy ütnivaló undorító mocsadék, meg persze nem is az én korosztályom, de ezeket látni manapság az utcán. Megy egy ilyen senkiházi színes, páva cuccban, hogy még a vak is kiszúrja 1000 m-ről és 3-4 csaj kapaszkodik belé. Amikor én voltam ennyi idős, akkor is voltak ilyenek, de akkor ők simán ratyik voltak.
2012. okt. 23. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!