Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy csak szexre kellek vagy komolyan gondolja?
Nem tudom, szerintem ezt érzi az ember. Ha érdeklődik, kíváncsi rád, kérdez, pl.hogy hogy telik 1-1 napod, vagy bármi, ha vannak közös programok a szexen kívül, ha odafigyel rád, stb., akkor szerintem nem a szexre kellessz nekii, ha viszont amikor együtt vagytok akkor is csak ezen jár az agya, nem kérdez, nem érdekli, hogy mi van veled, nem beszélgettek más dolgokról, akkor valószínű, hogy csak kihasznál. :/
(Amúgy nem akarlak megbántani, de ha nem tudod, hogy arra kellessz e neki, vagy sem, akkor szerintem nem biztos, hogy jó ötlet volt neki ilyen hamar odaadni magad, mert akkor valószínűleg nem ismeritek még egymást annyira.)
20/L
Ha nem ismered önmagad, ha nem ismered a másikat... az még nem kapcsolat.
A szexből nem lehet következtetni erre. De ha figyelmes veled, akkor valószínűleg tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!