Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy csak szexre kellek vagy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 08:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Szeretném még azt hozzátenni,hogy 2 hónapja vagyunk együtt és kb vagy 10x szexeltünk már.De ez semmit nem jelent.Elég vagyok annyinak,hogy van kit dugogatni,vagy komolyan gondolja?
2012. okt. 12. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem ezt érzi az ember. Ha érdeklődik, kíváncsi rád, kérdez, pl.hogy hogy telik 1-1 napod, vagy bármi, ha vannak közös programok a szexen kívül, ha odafigyel rád, stb., akkor szerintem nem a szexre kellessz nekii, ha viszont amikor együtt vagytok akkor is csak ezen jár az agya, nem kérdez, nem érdekli, hogy mi van veled, nem beszélgettek más dolgokról, akkor valószínű, hogy csak kihasznál. :/

(Amúgy nem akarlak megbántani, de ha nem tudod, hogy arra kellessz e neki, vagy sem, akkor szerintem nem biztos, hogy jó ötlet volt neki ilyen hamar odaadni magad, mert akkor valószínűleg nem ismeritek még egymást annyira.)

20/L

2012. okt. 12. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy te mit szeretnél?
2012. okt. 12. 08:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Komolyat szeretnék!
2012. okt. 12. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Tájékoztatni kellene erről őt is :)
2012. okt. 12. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Elvileg a Nyugatinál van egy bolt a meki melett, ahol lehet kapni ilyen kis szerkezetet, ami amiket, ha a fejre tapasztasz megmondja, hogy az adott gondolat komoly-e vagy csak komolytalan. Egy ilyet szerezz be és minden gondod megoldódik.
2012. okt. 12. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt én is ismerem! A Komoly gondolatok boltja.
2012. okt. 12. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem ismered önmagad, ha nem ismered a másikat... az még nem kapcsolat.

A szexből nem lehet következtetni erre. De ha figyelmes veled, akkor valószínűleg tényleg szeret.

2012. okt. 12. 09:51
 9/9 anonim válasza:
már régi a kérdés, nem tudom azóta mi történt, de szerintem ezt nem lehet tudni. Én 9 hónapja ismertem a srácot, volt bnője is, mégis sokat beszélgettünk, törődött velem nagyon is, elérte, már akkor szerelmes lettem belé amikor még foglalt volt, 9 hónap után kezdtünk közelebb kerülni, később volt szex is (ekkor már pár hónapja nem volt bnője) mégsem gondolta komolyan...erről ennyit. és az egyik legjobb barátom volt.
2013. okt. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!