Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel értessem meg vele, hogy változzon, vagy elhagyom?

Figyelt kérdés
Ő 30 éves,én 20,nemis ez a baj,amúgy nemlátszik a korkülönbség(mármint agyi felfogásban...) kettőnk között inkább én vagyok felelősségteljesebb,mindent én csinálok,mert nincs munkám (pedig mindenhova jelentkezem),ő meg dolgozik,és emiatt ráérek mindent megcsinálni itthon,ami nem is baj,mert élvezem,de elvárja,hogy kiszolgáljam szó szerint semmit nem csinál,csak kupit meg dzsuvát,morzsázik a szőnyegen,benthagy a szobában mindent...amikor hazajön ül a gép elé,és megszűnik a külvilág,én hiába fekszek mellette,csak az a sz-r metin....elég ciki,hogy 30éves létére ennyire játékmániás...egyébként 5éve vagyunk együtt.Voltak problémáink nagyobbak is,de azokon már túlvagyunk,de ez a 2dolog annyira zavar,egyszerűen hiába mondom neki,h vigyázzon a rendre,odasem figyel,meg arrasem,ha mondom neki,hogy nekem több szeretetre van szükségem,törődésre...odasem figyel! Tudja,hogy függök tőle,mert ő az igazi szerelmem,a nagy Ő,de unom,hogy a rabszolgája vagyok,lassan már szexelnisem fogunk,mert unalmassá vált....mindig én dolgozzak meg az ágyban is,ő még arra is lusta....ha lenne lelki erőm elhagynám,de annyira ragaszkodok hozzá...egyébként most költöztem hozzá!
2012. okt. 20. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy késő bánat, de ezért nem kell 15 évesen 25 évessel összejönni. Azokkal mindig valami para van. Megmondtad. Ha nem változik, elhagyod. Változott? Nem. Akkor miért nem hagyod el? Szerinted, ha lesz munkád, ő másképp fog gondolkozni?
2012. okt. 20. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ráérsz mindent megcsinálni akkor mi a gond,azt szeretnéd hogy ő főzzön is meg ha hazaér a munkából?Igaz azért vigyázhatna a rendre.
2012. okt. 20. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Nincs bajom a házimunkával,de amikor kitakarítok,és ő összemorzsázza a szőnyeget,ti nem lennétek pipa?

Amúgy beszéltem vele,úgytűnik felfogta,hát remélem nemcsak pár napra....

2012. okt. 22. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!