Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó a párom az ágyban és nem is erőlteti meg magát, hogy ez változzon. Jogos, ha megcsalom?
Nem érdemel annyit, hogy normálisan, felnőtt módjára lezárd ezt a kapcsolatod?
Vagy csak arra használod, hogy eltartson?
De most a többi hozzászóló honnan tudja, h lány a feladó?
Egyébként én fél évig csaltam az exemet a számomra tökéletes pasival (akiért még mindig megőrülök), aztán a tökéletes kivágott és megszüntetett velem minden kapcsolatot. Azóta is szenvedek, de ez járt nekem, mert szemét voltam!
Ebből csak te jöhetsz ki sz*rul! Élvezed egy ideig, aztán a karma visszavág ... Én már csak tudom! Időben ki kellett volna dobnod, és nem bántanod, mert az élet ezért még jól pofon fog vágni.
Nem csalnám meg. Nem látom a hazudpzádnak az értelmét. Nem azért lennétek együtt, egy pár, hogy egymásnak mindent elmonhassatok? Ha valakivel sz*r a szex, és ezt még csak meg sem tudod beszélni vele úgy, hogy legyen foganatja, akkor mi tart benneteket egymás mellett?
Szerintem megcsalni valakit nem jogos, tök mindegy, mit követett el. Azzal nem bizonyítasz semmit, csa homokba dugod a fejed és elodázod a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!