Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor megcsalom, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor megcsalom, vagy sem?

Figyelt kérdés
Biszexuális srác vagyok. Jelenleg van barátnőm, meg egy haverom, akivel "egymásra találtunk", mindkettejükkel folytatok szexuális életet (aktív vagyok). A srácot nem érdekli a csaj, viszont nem tudom, hogy a lányt érdekelné-e a fiú...
2012. máj. 2. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Hát szerintem a csajok többségét érdekelné, hogy fartúró a faszijuk, és egy szőrös seggben járt az a farok amit bele akarsz tenni :D
2012. máj. 2. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
miért, szerinted ez mi, ha nem megcsalás? :'D
2012. máj. 2. 21:10
 3/8 A kérdező kommentje:
A csaj is biszex :'DDD Tehát az.. köszöntem!
2012. máj. 2. 21:12
 4/8 anonim válasza:
hogy tehetsz fel ilyen kérdésd?! még jó hogy megcsalás.. nyilván ha a barátnőd és közbe más fiút kúrogatsz akkor csalód te okos..
2012. máj. 2. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen... csak szeretőm ő is. Múltkor szakítottunk.
2012. máj. 2. 21:20
 6/8 anonim válasza:
hát ha nemvagytok együtt akkor végülis nem,de azért talán tisztázhatnád vele..
2012. máj. 2. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás, de mindenképp ciki.
2012. máj. 2. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
szánalmas.
2012. máj. 3. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!