Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy tényleg szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyonagyon tetszik és úgy vettem észre,hogy én is neki,de nem tudom kimutatni. Már gondolkodtam azon,hogy csak úgy elmondom neki,de inkább nem,mert nem merem.:)2012. szept. 20. 15:59
2/3 anonim válasza:
Próbálj neki célzásokat adni hogy szereted.
3/3 anonim válasza:
Kimutatni nem tudod, elmondani nem mered! Akkor írd le egy lapra vagy üzend meg neki Facebook-on! :D Ennyire ne legyél már betoji!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!