Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi van? :S (Bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? :S (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác aki még tavsly szeptemberben irt chaten.Aztán elekzdtünk bezsélgetni átmentünk msnre meg minden.Már vagy 3 hónapja intenzíven beszélgettünk mikor rászedtem hogy mutasson már magáról képet.Aztán mutat magáról képet és hát tudom hogy ez nem lényeges de annyira távol áll azoktól akik nekem bejönnek stb. egyszóval nem tetszett,nagyon nem.Ennek ellenére volt egy tali ahol totál idiótán viselkedet(PL. 9től hajnali 2ig nem jött oda hozzám pedig látott nem egyszer meg hugával is beszéltem,aztán végülis nekem kellett odamennem hogy azért az egész tali ne vesszen kárba,discoban voltunk am.)Szóval őiylen nagyon félénk is ami megintcsak az ellentéte annak ami nekem bejön.De még mindig tovább beszéltünk egyszerüen nem birtam ki úgy egy napot hogy irtam volna neki.Aztán egyik nap szerelmet vallott én emg besokaltam és többet nem irtam neki.Vagyis csak probaltam nem írni mivel egy hét után beszéltünk.Egészen június közepéig naponta beszélgettünk (közben voltak talik is).Én már totál azt hittem hogy ez cssak szimplán baráti viszony mikoris egyik bezsélgetéskor kibökte hogy ő még mindig jobban kedvel mint csak egy barátot.És én ekkor úgy döntöttem hogy kitörlöm az életemből hogy neki könnyebb legyen elfelejteni. És most enm is tudom oylan sz@r úgy irnék neki,meg hiányzik is...Meg egyszer volt neki valamilyen személyes üzije msnen röviden valamilyen csajra utalt benne és akkoris olyan féltékenység fogott el.És msot nemtudom tényleg hogy mivan vagy mitcsináljak és hogy mért érzek igy hisz bármikor megkaphattam volna de nem kellett akkor valoszinuleg most sem kell,nem?! Nemtudom,teljessen összevagyok zavarodva.

Légyszi mondjon valaki valamit mert megőrülök. :S

(Mindenki aki ellenzi az msnt meg egyeb dolgokat legyszi\' kimeljetek meg a hulye beszolasaitoktol!!koszonom!!)

2009. aug. 8. 01:24
 1/3 anonim válasza:
Szia! hát.. a nővéremmel is hasonló dolog történt csak ő a végén már tényleg beleszeretett a srácba, és akkor koppant, mert benyögte a csávó hogy neki már más tetszik... túl sokáig várt rá... Szóval ha akarsz valamit a sráctól tényleg akkor most csináld! Ha túl sokáig lell várnia akkor hagy a francba...
2009. aug. 8. 01:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy inkább maradjatok barátok, max, ha sikerül beleszeretned akkor lehet valami..
2009. aug. 8. 02:14
 3/3 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint a ganéj a zsákutcában! Mondd meg neki, hogy kell neked! Ha barát ha szerelem akkoris.
2009. aug. 8. 02:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!