Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "koptassak" le egy fiu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "koptassak" le egy fiu?

Figyelt kérdés
Akit kedveled marmint nagyon rendes es nem akarom megbantani...hogy nem jarok vele....hogyan?....maradjunk baratok is...es ne is bantsam meg!!! inkabb csak viszautasitani akarom..!!
2009. aug. 7. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: -Nagyon szeretlek, mint barátomat, és nem tudom mi lenne velem enélkül a barátság nélkül. És már annyiszor csalódtam, erre nem lennék képes most. Sajnálom! Egy könnycsepp a végén mindent megold, anélkül is sikerülhet, de ez a titkos fegyver.
2009. aug. 7. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
a lányoknak ez nagyon könyen megy...csak kreativitás kérdése...
2009. aug. 7. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van vmi, amit egy pasi soha nem akar hallani, az a "legyünk barátok!" típusú lekoptatás...Amúgy gondolj csak bele, hogy lehetnétek csak barátok, ha ő többet érez irántad? Szerinted a beszélgetés után hazamegy, belenéz a tükörbe és így szól: "oké, holnaptól nem szeretem!"?

Nem oltani akarlak, de szerintem ezzel bántanád csak meg igazán.

Inkább a viselkedéseddel jelezd, hogy részedről teljesen esélytelen a dolog, szinte nem is férfiként nézel rá, hanem mint egy "barátnőre"...Én ezt így tartom fairnek. Ebből ő is érteni fog.

2009. aug. 7. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmi lekoptatós szöveg, női baromság, légy egyenes. Ha nem vagy azzal bszol ki vele a legjobban. "Nem akarok tőled semmi, nem tetszel, és így nem lehet közöttünk semmi, keress mást, és bzdmeg anyád" Egykét részen módosíthatsz de ez a lényeg ^^
2009. aug. 7. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A 18:18-as kommentre reagálnék.

Ez velem már megtörtént nem esett jól, de mivel előtte jó barátok voltunk ezért megpróbáltam és sikerült. Nem mindenkinek sikerülhet, ez múlhat azon is, hogy mennyire voltatok jó barátok, de ha nem szereted akkor érdemes megpróbálni.

2009. aug. 7. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
a csavoval meg eddig 2x talakoztam..eloszor az uncsim tetszett neki es mikor o lekoptatta akkor jottem en....elso alkalommal amr le akart smarolni meg h jarjak vele....de meg alig ismerem..de nem is akarok vele..nem az esetem...de o is mondta hogy ha nem akkor csak baratok!!!
2009. aug. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!