Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "koptassak" le egy fiu?
Szerintem ha van vmi, amit egy pasi soha nem akar hallani, az a "legyünk barátok!" típusú lekoptatás...Amúgy gondolj csak bele, hogy lehetnétek csak barátok, ha ő többet érez irántad? Szerinted a beszélgetés után hazamegy, belenéz a tükörbe és így szól: "oké, holnaptól nem szeretem!"?
Nem oltani akarlak, de szerintem ezzel bántanád csak meg igazán.
Inkább a viselkedéseddel jelezd, hogy részedről teljesen esélytelen a dolog, szinte nem is férfiként nézel rá, hanem mint egy "barátnőre"...Én ezt így tartom fairnek. Ebből ő is érteni fog.
A 18:18-as kommentre reagálnék.
Ez velem már megtörtént nem esett jól, de mivel előtte jó barátok voltunk ezért megpróbáltam és sikerült. Nem mindenkinek sikerülhet, ez múlhat azon is, hogy mennyire voltatok jó barátok, de ha nem szereted akkor érdemes megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!