Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet szex nélkül egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet szex nélkül egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
És vannak akik erre vágynak? Nők között azért el tudom képzelni, hogy akad ilyen....de férfiak között?

2012. okt. 17. 05:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én viszont megkockáztatom, hogy az igaz barátság sokkal mélyebb lelkiekben. tehát az a pár még szerencsésnek is mondhatja magát, ha a barátság+szex-el leírható a viszonyuk.

ne keverd a barátságot a haversággal

2012. okt. 18. 22:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Itt senki nem beszélt az igaz barátságról, én úgy fogalmaztam hogy a hétköznapi értelemben vett barátság. Nyilván arról is lehetne beszélni ki mit ért ez alatt, de az legyen egy másik kérdés. És sztem azért mert valakik úgymond igaz barátok, az nem azt jelenti, hogy le tudnának együtt élni egy egész életet, mint társak. Általában nem úgy tekintenek egymásra, mint a "másik felem". Tehát sztem egy szerelmi kapcsolat (még szex nélkül is) egészen más érzelmileg, mint egy (igaz) barátság.
2012. okt. 19. 00:02
 13/13 anonim ***** válasza:
a szex nem elsődleges, de jó ha működik. Akiket megerőszakoltak, vagy kiskorukban molesztáltak,(legyen nő vagy férfi) azoknál elképzelhető egy ilyen félelem, vagy undor, de ez trauma. Egyéb okok is lehetnek, pl stressz, önbizalomhiány, tapasztalatlanság, lelki problémák, depresszió.
2012. okt. 21. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!