Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretetéhes vagyok fiú létemre ez ciki?
Szóval nagyon igénylem a szeretetet. Régóta nincs barátnőm és mivel félek a kapcsolatoktól ettől függetlenül nagyon igényelem a szeretet és kb minden második lány aki mondjuk ránéz vagy én rá és tetszik szívesen odamennék megölelném.
Nem tudom normális ez egyszerűen nem értem kapcsolatot nem akarok viszont szeretetet nagyon sokat.
HA van itt hasonló lány szívesen megismerném :D
F/23
Nem csak a felét kell tenni a dolgoknak! A szeretetet kapjuk valakitől, mégpedig olyan valakitől, akit mi is szeretünk. Ahhoz, hogy Téged szeressenek, neked is szeretni kell.
Adni kell, és akkor kapsz. Adni önzetlenül, tiszta szívből. Ha ez nincs, akkor ácsingózhatsz az utcasarkon, várva, hogy majd valaki megölelget, addig amíg akkora szakállad lesz mind Ho Si Minhnek volt. Kapcsolat kell ahhoz, hogy megöleljenek. Azt kell elérned, hogy a szívedet öleljék meg. Egy kapcsolattól nem félni kell, hanem kiépíteni. Szeretettel, sok-sok szeretettel.
Nem jó kérdésre írni, de ha csak rövidtávú kapcsolatot akarsz, az már is halálra van ítélve.
Ezek a dolgok, amiről írtok pszichológiai kérdések.
Úrrá kell lenni rajta. és keressétek az Őt. Csak vele lehettek boldogok. Szorongathattok bárkit, ha nem szerettek, abból nem lesz boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!