Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Olyan rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés
Na szóval, van egy barátom akivel 4 hónapja vagyunk együtt-már vagy 2 éve ismerjük egymást és az elején éreztük a vonzódást-és van egy osztálytársam akivel kb. 1 éve ismerjük egymást. Azt tudom, hogy az osztálytársamnak tetszem és akar(t) tőlem valamit. Az a gond, hogy nekem is tetszik és néha mikor elmélázok, egyszer csak az a gondolat ugrik be, hogy vajon hogyan csókolhat és ilyenkor bánom, hogy van barátom, viszont ezután a gondolat után nagyon elszégyellem magam. Szeretem a barátomat, állandóan ő jár a fejemben, semmi gond nincs vele....De ezek a gondolatok az osztálytársammal...ezek kikészítenek, és szinte állandóan bűntudatom van és egyszerűen ordasrib.ancnak érzem magam.
2012. okt. 15. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond azzal, hogy élénk a fantáziád, de kevesebbet gondolj ilyenre. Nem vagy ribanc. ;-)
2012. okt. 15. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Az is vagy.
2012. okt. 15. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg uralkodni magadon. Amúgy szerinted a feleségek 10-20 év házasság alatt nem kívánnak meg más férfit? Ők is emberből vannak, megesik az ilyen. Ne aggódj, a barátod is gondol így sok lányra persze szexuálisan. Ez belénk kódolt reflex az ellenkező nem iránt.

Ne legyen bűntudatod. Miért lenne? Akkor kéne hogy legyen ha megtörténik valami. Ameddig hűséges vagy az ilyen nem probléma, csak ne beszélj róla abszolút senkinek.

2012. okt. 15. 17:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét választ:) Bár élesen eltérnek egymástól:D
 5/10 anonim ***** válasza:
A ribancságot csak tettekkel lehet elérni.
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3.:)
2012. okt. 15. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Túl reagáltod a dolgot. Nyugi van. ;-)
2012. okt. 15. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Reagálod*
2012. okt. 15. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is fantáziáltam arról, hogy milyen lenne az első barátommal csókolózni, pedig van párom. Igazából nem vágyódom azután a régi fiú után, csak a kíváncsiság van bennem, hogy vajon érezné-e ő is a különbséget ennyi év elteltével... De ha itt állna előttem, biztos nem csókolnám meg, mivel szeretem a páromat, és nem akarok neki csalódást okozni.

Szóval amíg csak a fantáziádban él, addig nincs gond. De ne hagyd, hogy tettlegességig fajuljon!

2012. okt. 17. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Nehogy kiirtsd magadból a női ösztönöket!! Én 3 évig voltam egy nem éppen jóképű pasival, és annyira de annyira zavart, hogy külsőre nem volt jó, hogy mindenáron szépnek akartam látni. Ez egy idő után sikerült is, csak az volt a baj, hogy más férfira már nem bírtam ránézni, mert beépítettem magamba, hogy ez van, nekem ez jutott, és vele maradok életem végéig. Meg ugye ha megnéztem mást, nekem is bűntudatom támadt. Aztán mellesleg szakítottunk (belül is egy köcsög volt, csak sok idő kellett mire rájöttem), és most meg tök fura, mert hirtelen körbevesz egy csomó jó pasi, és nem tudok betelni a látvánnyal, annyira beszűkült a látóköröm. Már nőket előbb néztem meg mint férfiakat, pedig nem vagyok biszex.

Úgyhogy tanulj csajszi, legeltesd a szemed, de azért ne feltűnően, csak épp annyira, amennyire egészséges.

És tudod mért nem vagy ribanc? Mert ettől annak érzed magad. Ha komolyan ribanc lennél, nem éreznéd magad annak, és nem lenne bűntudatot. Úgyhogy nyugika, úri nő vagy te, és ezek a dolgok amúgy is a tinikor mellékhatásai, majd ha felnősz, az ilyen dolgok már nem fognak zavarni, majd megtanulod kezelni.

2012. okt. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!