Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni, nagyon rosszul érzem emiatt magam és a barátom is?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, mindennél jobban szeretem ezt a srácot, mégsincs soha orgazmusom. kb 15 alkalom volt már köztünk, és nekem egyszer sem sikerült elmenni, jó a szex meg minden, 2 perc után nedves vagyok és kivánom de rossz érzés, hogy nem megyek el, neki meg "csalódás".. másfél órai szex után sem mentem el.. kérlek segitsetek, mit tegyek?2012. júl. 16. 15:36
1/6 anonim válasza:
A nők nagy része soha nem él át hüvelyi orgazmust. Kérd meg, hogy izgassa közben a csiklódat.
2/6 anonim válasza:
teljesen igazat adok az első válaszírónak :)
izgassa közben a csiklódat :)
3/6 anonim válasza:
Sajnos erre nincs orvosság, nekem az első pasimmal egyáltalán nem volt soha (bár ott én voltam a hülye, mert egy idő után meguntam és inkább megjátszottam) de a következő pasimmal átbeszéltük a dolgot, kipróbáltunk mindenféle pózt és kb 3-4 hónappal később sikerült is. Utána meg már szinte mindig összejött. Kitartás és gyakorlás. ;)
4/6 anonim válasza:
Azt még hadd kérdezzem meg, hogy ha magadnak csinálod, akkor van-e orgazmusod? Ez fontos nagyon. Mert ha van, akkor már tudod, hogy csikló vagy hüvelyi van-e. Ha pedig csiklói van, akkor tényleg kérd meg, hogy közben izgassa a csiklódat, esetleg vegyetek egy kis vibrátort (van már 1000 ft-ért is, a célnak megfelelő ) és használjátok szex közben.
5/6 A kérdező kommentje:
igen, nekem összejött a csiklói orgazmus, és most azon próbálunk dolgozni. amugy meg el szeretném majd érni a hüvelyit is, de azt hallottam nem minden nő képes mindkettőre..:(
2012. júl. 16. 15:58
6/6 anonim válasza:
Nekem ami a legjobban bevált az a sok előjáték, utána jöhet a szex úgy, hogy a párom van rajtam, közben az egyik kezével néha néha ingerli kicsit a csiklóm, aztán helycsere. De hüvelyi orgazmusom sosem volt még, pedig már 11 éve élek szexuális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!