Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok elélvezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni, nagyon rosszul érzem emiatt magam és a barátom is?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, mindennél jobban szeretem ezt a srácot, mégsincs soha orgazmusom. kb 15 alkalom volt már köztünk, és nekem egyszer sem sikerült elmenni, jó a szex meg minden, 2 perc után nedves vagyok és kivánom de rossz érzés, hogy nem megyek el, neki meg "csalódás".. másfél órai szex után sem mentem el.. kérlek segitsetek, mit tegyek?
2012. júl. 16. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagy része soha nem él át hüvelyi orgazmust. Kérd meg, hogy izgassa közben a csiklódat.
2012. júl. 16. 15:39
 2/6 anonim válasza:

teljesen igazat adok az első válaszírónak :)

izgassa közben a csiklódat :)

2012. júl. 16. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos erre nincs orvosság, nekem az első pasimmal egyáltalán nem volt soha (bár ott én voltam a hülye, mert egy idő után meguntam és inkább megjátszottam) de a következő pasimmal átbeszéltük a dolgot, kipróbáltunk mindenféle pózt és kb 3-4 hónappal később sikerült is. Utána meg már szinte mindig összejött. Kitartás és gyakorlás. ;)
2012. júl. 16. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt még hadd kérdezzem meg, hogy ha magadnak csinálod, akkor van-e orgazmusod? Ez fontos nagyon. Mert ha van, akkor már tudod, hogy csikló vagy hüvelyi van-e. Ha pedig csiklói van, akkor tényleg kérd meg, hogy közben izgassa a csiklódat, esetleg vegyetek egy kis vibrátort (van már 1000 ft-ért is, a célnak megfelelő ) és használjátok szex közben.
2012. júl. 16. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
igen, nekem összejött a csiklói orgazmus, és most azon próbálunk dolgozni. amugy meg el szeretném majd érni a hüvelyit is, de azt hallottam nem minden nő képes mindkettőre..:(
2012. júl. 16. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ami a legjobban bevált az a sok előjáték, utána jöhet a szex úgy, hogy a párom van rajtam, közben az egyik kezével néha néha ingerli kicsit a csiklóm, aztán helycsere. De hüvelyi orgazmusom sosem volt még, pedig már 11 éve élek szexuális életet.
2012. júl. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!