Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérésemre sem törli sem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérésemre sem törli sem a képeit, sem a regisztrációját. Így nehéz maximálisan bízni. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Párommal(31) egy chaten ismertük meg 1mást.2hónap után hozzá költöztem.Tervezzük a közös jövőt,gyerekvállalás,stb.,de bizonytalan vagyok,ugyanis:amiről tudok,3chatoldal,1szexpartnerkereső,ahová regisztrálva van.Ezeket ő mutatta meg nekem,mindegyikre jóval előttem regisztrált.Napi szinten látogatja ezeket az oldalakat,de állítása szerint csak unaloműzés,csak nézelődik.Kértem,hogy legalább a képeit törölje,de mintha meg sem hallaná,a kapcsolati állapota továbbra is egyedülálló,azt sem írja át.Tény,hogy sokszor úgy lép be,hogy ott vagyok mellette,lát6om,de mégis zavar.Sokat van távol a munkája miatt,csak 7végente jár haza,és bennem van a félsz,hogy titokban találkozgat is.Jelek nem utalnak erre,nincsenek 'rosszkor' tel.hívások,sms-ek,de pl az emailjeit nem lát6om.10hónapja vagyunk 1ütt,imádom,és tudom,hogy ő is szeret,de tudom azt is,hogy férfi,és hajtja a vadászösztön.Még nagyon a kapcsink elején teszteltem,beregisztráltam az egyik chatre kamuképpel,megbukott,találkozni akart.Felfedtem magam,kérdőre vontam.Azt mondta,nem ment volna el randira,de minden férfinak szüksége van rá,hogy flörtöljön és elismerjék más nők is,hogy jó pasi...Mi a megoldás,hogy elérjem,hogy a nő én legyek,és ne a net valós-valótlan cicababái?Még megjegyezném,hogy soha nem kapok elismerést tőle,ha kicsípem magam.Ezt meg azzal magyarázza,h nem vagyunk már tinik,ha nem lennék jó neki,nem lennénk 1ütt...Én várok túl sokat?!

2012. okt. 15. 15:45
1 2
 11/14 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Férfi vagyok, férfiként mondom, hogy nem kellene hagynod. Nem ment volna el randira? Lehet, de gondolj bele, ha a kamureg igazi lett volna, akkor egy másik hús-vér nőt (is) hülyített volna... Így van, a flört jót tesz, az elismerés is, de ezt direkt keresni qrvára nem tisztességes szerintem.

2012. okt. 15. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyen ismerkedési sebességgel ez alatt a 10 hónap alatt már kb ötvenszer megcsalhatott, és mindezt az orrod előtt, legálisan. Persze szándékosan esek túlzásba, de kb ennyire bízhatsz meg benne. Ha annyira fontos neked a kapcsolat, akkor teszteld le megint, esetleg kérd meg egy barátnődet akit nem ismer.
2012. okt. 15. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Kéérdező:törd föl neki az oldalát és töröld te le.Beszéljétek meg,hogy mennyire rossz neked ez.
2012. okt. 15. 17:21
 14/14 A kérdező kommentje:
10-es,azok után,amin keresztül mentem 10év alatt,éheztem a boldogságra,tudom,annál inkább óvatosabbnak kellett volna lennem.Lehet elhamarkodtam döntéseket,de ez már megtörtént.Az,hogy teszteltem,talán azért volt,mert időben tudni akartam,mennyire bízhatok meg abban,akit választottam.Elnéztem,amit tett,bízva abban,hogy nem néz vak-szerelmesnek(magyarul hülyének) a történtek után,és hátha ezerszer meggondolja,hogy ismerkedjen-e,hiszen nem tud6ja,hogy nem-e újra velem 'flörtölget'.Igen,valóban gyerekes dolog,de nem éreztem akkoriban őszintének,és nem láttam más megoldást,hogy kiderüljön.Egy biztos,ezt többé nem teszem,mert most is az az érzésem,hogy fájna a történet.Megpróbálok beszélni vele ismét,ha nem lehet,akkor megtanulok együttélni a gondolattal,hogy Ő sem tökéletes.Ezt leszámítva különösebb zavaró hibája nincs,nyelek nagyokat,ha nem változik.Belefáradtam a 'várom az igazit' stádiumba,aztán a keresésbe...Köszönöm mindenkinek az őszinte véleményt,a tanácsokat,a segítő szándékú hozzáállást :).
2012. okt. 15. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!