Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az apa? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Két hónapja voltam egy nagyon durva buliban ,ahol már nagyon megbántam persze ,de egyszerre két fiúval közösültem...mint utólag kiderült óvszer nélkül... és most terhes vagyok....hogyan tudom eldönteni DNS vizsgálat nélkül ,h melyikük az apja? A történetemhez még az is hozzá tartozik ,h az egyik fiú szeret engem és vállalná a picit is ,míg a másik ,aki nekem bejön ,hallani sem akar rólunk... :(
2012. szept. 28. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az az apa, aki veled fog maradni ;)
2012. szept. 28. 19:48
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
:)) Ha ez igaz akkor gratulálok. És miért is nem veteted el?? és szerintem örülj hogy csak terhes vagy és nem vmi szép betegséget kaptál el
2012. szept. 28. 19:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát csak nem ölöm meg a saját gyerekem... :(
2012. szept. 28. 19:51
 4/18 anonim ***** válasza:
45%
Akkor neveld fel, cseszd el az életedet. Sok sikert.
2012. szept. 28. 19:53
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha vállalná, és rendes srác, akkor vállaljátok. Nemtudom abortusz meddig lehetséges, de én ellenzem is, nem egy emberi életet olthatsz ki vele.
2012. szept. 28. 19:53
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Biztos egészséges lesz ha tök piásan csináltátok...
2012. szept. 28. 19:54
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Inkább elrontod az egész életed, minthogy meghozd ezt a lépést...Ha már képes voltál felelőtlenül megb.szatni magad, akkor legalább most kezdjél már el józanul gondolkodni.
2012. szept. 28. 19:55
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként hány éves vagy?
2012. szept. 28. 19:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Abortusz 6-12 hétig csinálják asszem. Grat a picihez!az apa amelyiké előbb célba ért,tippelj vagy megérzéseidre halgass.Ha a pici megszületik kell dns teszt
2012. szept. 28. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
van anyagi háttér meg hely ahova szülöd azt a gyereket vagy anyád nyakán fogod felnevelni azt a gyereket mások kárára és a saját érdekeidet elő térbe helyezve ?
2012. szept. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!