Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az apa? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Két hónapja voltam egy nagyon durva buliban ,ahol már nagyon megbántam persze ,de egyszerre két fiúval közösültem...mint utólag kiderült óvszer nélkül... és most terhes vagyok....hogyan tudom eldönteni DNS vizsgálat nélkül ,h melyikük az apja? A történetemhez még az is hozzá tartozik ,h az egyik fiú szeret engem és vállalná a picit is ,míg a másik ,aki nekem bejön ,hallani sem akar rólunk... :(
2012. szept. 28. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ügyes vagy..
2012. szept. 28. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:

wait...what?!ilyenkor csak remelem,h nem tudok jol olvasni.

hogy a kerdesre is valaszoljak: ha szerinted az a helyes,h megtartsd,akkor rajta.bar,bizonyara kinos lesz,ha valaki rakerdez,hogy is lett az a baba. "hat,az ugy volt,h nagy buli

volt,sok piaval"

....

ha a te helyedben lennek,en nem tartanam meg,de ez en vagyok,ugyebar.

2012. szept. 28. 20:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Szóval... igen felelőtlenül teherbe estem,de én nagyon örülök ennek a picinek :) nem anyám nyakára szülöm ugyanis ,külön élek már egy jó ideje, meg tudnám neki adni a szükséges dolgokat ,de ha az apa támogat akkor még sokkal többet is...Egyébként nem ittunk annyit,csak minden olyan gyorsan történt,tudom ,h nem mentség,de így alakult ,ezen változtatni nem lehet. Köszönöm a válaszokat :) egyébként 24 múltam
2012. szept. 28. 20:04
 14/18 anonim ***** válasza:
De am itt az a kérdés, hogy megszülöd a gyereket, és neveled, ezzel az életet hátralévő részét megpecsételed. Vagy, hogy elveteted és, ugyan ott marad fekete foltként ez a dolog az emlékezetedben, de lesz lehetőséget kiheverni a dolgokat, és újrakezdeni az életed (természetesen azt már több meggondoltsággal...)
2012. szept. 28. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Hú, így legalább egy kicsit jobb a történet, hogy nem 14-15 éves vagy. De szerintem ennyi idősen legyél kicsit felelősségteljesebb! Főleg mostantól kezdve, ha megtartod a babát!
2012. szept. 28. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Én mindenképp támogatlak. Így alakult, abortuszra még csak gondolnod sem szabad, ne hallgass a sok idiótára!

Idióták, szerintetek az az anya, aki megszül és legjobb tudása szerint igyekszik felnevelni egy gyereket - elcseszi az életét? :) Ó, mennyi hülye van itt, beteg a világ. Ha megszülöd, érdekes életed lesz, és ha ügyes vagy, irigykedni fognak rád később. Az apja pedig az lesz, aki szeret téged. 28F

2012. szept. 28. 21:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,most nagy erőt adtál,pont ilyen támogatásra volt szükségem :)Ma újra megkeresett a "rendes" fiú és úgy döntöttünk megpróbáljuk együtt,akkor is szeretné ,ha nem övé a pici:)
2012. szept. 28. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor sok boldogságot nektek:) szerencséd van, hogy legalább az egyik fiú normális!
2012. szept. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!