Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választanom kell, mi a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanom kell, mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta, hogy vagy ő, vagy az egyik haverom... válasszak, mert nem tűri, hogy vele barátkozzak (eléggé féltékeny típus)

Természetesen le tudnék mondani erről a barátságról, szóval nem ez a baj (bár tény, hogy azért rossz lenne), de ha hagyom ezt, hogy csak így elszakítson emberektől, akkor mindig ez lesz, nem?

De ha meg azt mondom, hogy továbbra is barátkozunk, akkor meg az lesz, hogy na tessék biztos ő kell nekem... :/

Aki volt már ilyen helyzetben, segítsen!! Kérlek!!!

2012. szept. 18. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem járnék ilyen féltékeny fiúval.
2012. szept. 18. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Leülsz és elmondod a pro - kontra elveket:

"Drágám, téged szeretlek, nem csalnálak vagy hagynálak el soha. Felesleges féltékenykednek..."

"Fontos számomra ez a barátság, és ugyan megtehetem hogy megszakítom a kapcsolatot vele, de fontos a véleménye mint ember! Nem mint férfi, hanem mint ember..."

Ugyan akkor tartsd fejben hogy mindenki magából indul ki, ennyi erővel te is kérhetnéd hogy szakítson meg kapcsolatot XY emberrel...

NE hagyd magad, vesztettem el barátságot én is nő miatt.. te a másik oldalon vagy, de gondold át!

Ha ér annyit, védd meg...

23/F

2012. szept. 18. 08:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy már együtt vagyunk 5 éve.
2012. szept. 18. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
És most kezdte csak a féltékenykedését?
2012. szept. 18. 08:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem most kezdte, mindig is féltékeny volt, csak eléggé alkalmazkodó típus vagyok, szóval próbáltam minél inkább kerülni a fiúk társaságát. Nyilván ez egy darabig megy az embernek, de azért nem élhetek örökké úgy, hogy csak lányokkal legyek körülvéve.

(egyébként minden srácra féltékeny, ha csak köszönésnél ad valaki két puszit, máris ez van... magyarázkodhatok folyton)

2012. szept. 18. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Én megőrülnék, ha valaki ennyire be akarna szabályozni. Egyáltalán, minek kell magyarázkodni 2 puszi miatt? Neki nincsenek lány barátai? Nekem párom azt is megengedi, hogy legjobb fiú barátomnál aludjak, mivel megbízik bennem, és jól is teszi, mert soha nem csalnám meg, és mindennél jobban szeretem. Nálunk mondjuk az is könnyíti a helyzetet, hogy neki is van egy nagyon jó lánybarátja, és én is ugyanígy engedékeny vagyok felé, mert tudom, hogy szeret és sose csalna meg.

Próbálj meg leülni vele és értelmesen beszélni. Mondd el, hogy neked sok ez a megszorítás, és nem fogsz tudni így kapcsolatba lenni vele. Kellenek a barátok, és ahelyett, hogy mérgezné ezzel a kapcsolatotokat, inkább veled foglalkozzon. Biztosítsd a hűségéről, és javasold, hogy inkább barátkozzon ő is a barátaiddal, így meglátja, hogy nincs oka féltékenykedni.

2012. szept. 18. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Válaszd a haverodat! Egy kapcsolat csak akkor lehet jó ha őszinte,megbíztok egymásban,szabadságra és szerelemre épül...
2012. szept. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!