Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig működhet egy távkapcsolat? Bővebben lent.
Mi fél évig bírtu, de nagyon rossz volt és mi ráadásul csak kéthetente találkoztunk. Úgyhogy összeköltöztünk és azóta is jó minden :)
22/L
Szerintem tudni lehetett az elején, hogy sokba lesz az utazás. Nem tudom mit tennék, de eleve nem sokra tartom a távkapcsolatot, ha nincs meg az óriási szerelem. Ha ideiglenes állapot lenne, akkor megérteném.
Összeköltözésen nem gondolkodtatok?
Nekem egy évig, de nagyon rossz volt. Páromnak volt pénze de ideje nem, sokszor hétvégén kellett melóznia, én meg középsulisként így is más városba jártam, nem tudtam munkát vállalni, így pénzem nem volt, hogy felmenjek hozzá Pestre. Ezért csak havi 1x tudtunk találkozni 1-1 hétvégét, mikor ő ráért vagy nekem volt pénzem. De ez így maga volt a pokol. Hiába szerettem igényem lett volna a bújásra, hogy egymás mellett legyünk, amikor szükséges, de így nem ment.
Igaz a mostani barátom sem lakik közel, viszont egy városban tanulunk és csak havonta 2 havonta 1 hétvégére kell egymást nélkülöznünk. Majd akkor jönnek a problémák mikor munkát kell keresni, hogy együtt merre mozduljunk.
ezen még azelőtt kellett volna gondolkodnod, mielőtt összejöttök :)
még ha 2-3 évet írsz azt modnom oké, akkor enm voltak ennyire brutális közlekedési árak, de erre enm tudok mást modnani, csak azt, hogy ha belevágtál, akkor oldd is meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!