Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha kiborít, hogy a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha kiborít, hogy a pasim más csajokat ölelget?

Figyelt kérdés
hazament hétvégére. elég rossz volt egyedül a lakásban, de feltaláltam magam, meg arra gondoltam, hadd szórakozzon kicsit. otthon ilyen osztálytalálkozó volt. most nézem a képeket. és senki sincs összebújva rajtuk, csak ő meg egy csaj, de ők mind a 4 képen, és vigyorognak, mint a vadalma. én meg már bőgtem itthon, mikor nem volt itt, hogy milyen egyedül érzem magam. ő meg jól elvolt. ráadásul amikor így ér más lányokhoz, elkap a hányinger.
2012. okt. 15. 07:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Simán csak féltékeny vagy bajnak nem baj csak ebből még lehetnek későbbiekben vitáitok.
2012. okt. 15. 07:13
 2/9 A kérdező kommentje:
persze, hogy az vagyok, amikor ezt csinálja...
2012. okt. 15. 07:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg vagy mond meg neki hogy nem tetszett amit csinált. Én is rengeteget voltam féltékeny de már nem
2012. okt. 15. 07:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Na látod ez a baj... Hogy ennyire féltékeny vagy...

S még azt mondják a pasi tulajdonítja ki a nőt...

2012. okt. 15. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:

"én meg már bőgtem itthon, mikor nem volt itt, hogy milyen egyedül érzem magam. ő meg jól elvolt."

atyaég, na az ilyen viselkedéssel aztán jobban el lehet üldözni egy férfit mint bármi mással. Most tök mindegy hogy azokon a képeken esetleg egy régi osztálytársával átölelős képet csináltak, 1. alapból bizalom kéne 2. a férfiakat az olyan szintű ragaszkodás ijeszti meg a legjobban, amikor a nő nem tud nélküle mit kezdeni. Mert a férfiaknak vannak barátai, haverok, programok, olyanok amiben a nő nem szerepel, de igényli. Ha ez alatt a nő nem tud elmenni saját bnőkkel, vagy elfoglalni magát, és hisztizik...na annak nem sok jövője van.

2012. okt. 15. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, gáz.

Ha szereted akkor gondolom azt szeretnéd, hogy jól érezze magát. Akkor miért bőgsz, ha jól érzi magát?

2012. okt. 15. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Volt olyan feleségem, aki jelenetet rendezett, mert osztálytalálkozó előtt leveleztem egy lány osztálytársammal. El sem jött, mert külföldön élt. Teljesen felesleges volt a hiszti.

Ezzel szemben a mostani barátnőm szól, ha meglátja egyik nő ismerősömet. Mondja, hogy menjek oda hozzá.

Nagyon jó, hogy nem korlátoz, hanem szabadságot ad!

2012. okt. 15. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi bajod a free huggal? Teljesen természetes emberi dolog.
2012. okt. 15. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ölelgessen más lányt, pláne nem mind a 4 képen. De mivel neki ez így természetes, vagy elfogadod és neked is az lesz, vagy pedig olyannal leszel, akivel nagyon-nagyon hasonlóan gondolkoztok mindenről, azaz az igazival. Elég különleges a gondolkodásmódom, azt hittem sosem fogok ilyet találni férfiban, és meg kell alkudnom, de szerencsére már majdnem 2 éve megtaláltuk egymást az igaz párommal, és együtt is élünk :)
2012. okt. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!