Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha kiborít, hogy a pasim más csajokat ölelget?
Na látod ez a baj... Hogy ennyire féltékeny vagy...
S még azt mondják a pasi tulajdonítja ki a nőt...
"én meg már bőgtem itthon, mikor nem volt itt, hogy milyen egyedül érzem magam. ő meg jól elvolt."
atyaég, na az ilyen viselkedéssel aztán jobban el lehet üldözni egy férfit mint bármi mással. Most tök mindegy hogy azokon a képeken esetleg egy régi osztálytársával átölelős képet csináltak, 1. alapból bizalom kéne 2. a férfiakat az olyan szintű ragaszkodás ijeszti meg a legjobban, amikor a nő nem tud nélküle mit kezdeni. Mert a férfiaknak vannak barátai, haverok, programok, olyanok amiben a nő nem szerepel, de igényli. Ha ez alatt a nő nem tud elmenni saját bnőkkel, vagy elfoglalni magát, és hisztizik...na annak nem sok jövője van.
Igen, gáz.
Ha szereted akkor gondolom azt szeretnéd, hogy jól érezze magát. Akkor miért bőgsz, ha jól érzi magát?
Volt olyan feleségem, aki jelenetet rendezett, mert osztálytalálkozó előtt leveleztem egy lány osztálytársammal. El sem jött, mert külföldön élt. Teljesen felesleges volt a hiszti.
Ezzel szemben a mostani barátnőm szól, ha meglátja egyik nő ismerősömet. Mondja, hogy menjek oda hozzá.
Nagyon jó, hogy nem korlátoz, hanem szabadságot ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!