Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasik nagy része 10 évvel fiatalabb csajokat hajkurászik?
27 évesen egyedül maradtam, csak kíváncsiságból regisztráltam 1-2 társkereső oldalra és megdöbbenve tapasztaltam hogy a saját korosztályom nem érdeklődik csak a 38-39 évesek....
Baráti körömben is ez a gyakori ,hogy a 26-27 éves pasik simán a 16-18 éves korosztályt részesítik előnyben.Vigasztaljatok meg hogy csak én látom rosszul..
Nem vigasztallak. Jól látod.
De egye fene, kivételt teszek, ha jól nézel ki engem érdeklnél. 33
Nem részesítem előnyben az 5-6 éveseket, néhány amelyik jól néz ki arra rámegyek megdugom azt cs.
15/F
Én nem tudlak megvigasztalni, mert én is fiatalabb csajt keresek. Viszont magamból kiindulva meg tudom indokolni.
Nagyobb az esélye, hogy a fiatalabb csaj érzelmileg még nem "romlott" teljesen - ezt úgy értem, hogy még jobb eséllyel nem esett túl sem váláson, sem komoly kapcsolat utáni szakításon, és így egy kockázati tényező kiesett.
Ez az alacsonyabb életkorú pár, szerintem.
A magasabbra meg azt tudom elképzelni, hogy a majdnem negyvenes pasi azért keres majdnem harmincas csajt, mert meglátása szerint már készen állhat a családalapításra a csaj, és nem csak kalandozni akar, viszont még nem elvált, és nincsen gyermeke.
31 F voltam.
Háát..én ebben sajnos nem tudlak megvigasztalni, mert én is ezt látom mindenütt! Aki ennyi idős korára nem jött még össze senkivel hosszabb távon, az nehezen tud csak magának a saját korosztályához közel álló lányokat találni...
28f
szeritem aazért ezek elég gyenge kifogások, én nem váltam el nincs gyerekem és az utolsó pasimtól is békében váltunk el, barátok maradtunk, nem vagyok lelkileg romlott :D
viszont azt senki ne akarja nekem beadni hogy azért van egy 16 éves csajjal mert az lelkileg érett felnőtt romlatlan nő, nem..azért van vele mert nincs ránca puha a bőre éretlen és befolyásolható, nevelhető....legalábbis sztem..
attól függ , hogy van az a 10 év...
én 27/f vagyok de 19 a minimum korhatár a lánynál, de az is csak ritka esetben történne meg.
De nekem nincs ellenemre egy 25-26-27 éves lány sem.
Sokan azt gondolják egyébként, hogy egy lány ennyi idősen már tuti gyereket meg családot akar...és háát nem minden 27 éves pasi akar családot...
Lehet :) nekem nincs terveben ez a gyerek project még a következő 5 évben :D:D
de ha akkor se lesz akkor nem lesz ,ahogy az élet hozza :)
egyébbként ezt én is megfigyeltem hogy a magyar nőkbe belenevelik ezt a görcsös családalapítási kötelességet max 30-ig :D lehet nekem az a mékom hogy külföldön éltem sokáig :D:D
En sem tudlak megvigasztalni. Nekem is 19-23 eves lanyok jonnek be. Nem akarom az,hogy megegyszer a fejemhez vagjak, hogy mar ketyeg a biologiai orajuk s miert nem kerem meg a kezet, s par ev mulva gyerek (25L). Nekem ez meg 7-8 ev mulva siman raer. S egy 20 eves lany valoszinu szinten a te korodban szeretne gyereket, csaladot stb. Egy 40 eves pasit mar a 20 evesek is apukanak nezhetnek ezert inkabb teged celoznak meg.
18 ev al biztos nem mennek azert, jo ha komolyabb dolgokrol is el tudunk beszelgetni.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!