Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a pasik nagy része 10 évvel fiatalabb csajokat hajkurászik?

Figyelt kérdés

27 évesen egyedül maradtam, csak kíváncsiságból regisztráltam 1-2 társkereső oldalra és megdöbbenve tapasztaltam hogy a saját korosztályom nem érdeklődik csak a 38-39 évesek....

Baráti körömben is ez a gyakori ,hogy a 26-27 éves pasik simán a 16-18 éves korosztályt részesítik előnyben.Vigasztaljatok meg hogy csak én látom rosszul..

2012. jún. 22. 15:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Nem vigasztallak. Jól látod.

De egye fene, kivételt teszek, ha jól nézel ki engem érdeklnél. 33

2012. jún. 22. 15:51
 2/38 anonim ***** válasza:
Nem látod rosszul. Ez tendencia.
2012. jún. 22. 15:51
 3/38 anonim ***** válasza:

Nem részesítem előnyben az 5-6 éveseket, néhány amelyik jól néz ki arra rámegyek megdugom azt cs.

15/F

2012. jún. 22. 15:52
 4/38 okoska31 ***** válasza:

Én nem tudlak megvigasztalni, mert én is fiatalabb csajt keresek. Viszont magamból kiindulva meg tudom indokolni.

Nagyobb az esélye, hogy a fiatalabb csaj érzelmileg még nem "romlott" teljesen - ezt úgy értem, hogy még jobb eséllyel nem esett túl sem váláson, sem komoly kapcsolat utáni szakításon, és így egy kockázati tényező kiesett.

Ez az alacsonyabb életkorú pár, szerintem.

A magasabbra meg azt tudom elképzelni, hogy a majdnem negyvenes pasi azért keres majdnem harmincas csajt, mert meglátása szerint már készen állhat a családalapításra a csaj, és nem csak kalandozni akar, viszont még nem elvált, és nincsen gyermeke.

31 F voltam.

5/38 anonim ***** válasza:

Háát..én ebben sajnos nem tudlak megvigasztalni, mert én is ezt látom mindenütt! Aki ennyi idős korára nem jött még össze senkivel hosszabb távon, az nehezen tud csak magának a saját korosztályához közel álló lányokat találni...

28f

6/38 anonim ***** válasza:
két oldala van a dolognak, a csajok nagy része 10 évvel idősebb pasira vágyik, mert az olyan mainstream, meg ők már érettek.
 7/38 A kérdező kommentje:

szeritem aazért ezek elég gyenge kifogások, én nem váltam el nincs gyerekem és az utolsó pasimtól is békében váltunk el, barátok maradtunk, nem vagyok lelkileg romlott :D

viszont azt senki ne akarja nekem beadni hogy azért van egy 16 éves csajjal mert az lelkileg érett felnőtt romlatlan nő, nem..azért van vele mert nincs ránca puha a bőre éretlen és befolyásolható, nevelhető....legalábbis sztem..

2012. jún. 22. 15:58
 8/38 ASOT ***** válasza:

attól függ , hogy van az a 10 év...

én 27/f vagyok de 19 a minimum korhatár a lánynál, de az is csak ritka esetben történne meg.

De nekem nincs ellenemre egy 25-26-27 éves lány sem.

Sokan azt gondolják egyébként, hogy egy lány ennyi idősen már tuti gyereket meg családot akar...és háát nem minden 27 éves pasi akar családot...

2012. jún. 22. 15:59
 9/38 A kérdező kommentje:

Lehet :) nekem nincs terveben ez a gyerek project még a következő 5 évben :D:D

de ha akkor se lesz akkor nem lesz ,ahogy az élet hozza :)

egyébbként ezt én is megfigyeltem hogy a magyar nőkbe belenevelik ezt a görcsös családalapítási kötelességet max 30-ig :D lehet nekem az a mékom hogy külföldön éltem sokáig :D:D

2012. jún. 22. 16:05
 10/38 Diavolino44 ***** válasza:

En sem tudlak megvigasztalni. Nekem is 19-23 eves lanyok jonnek be. Nem akarom az,hogy megegyszer a fejemhez vagjak, hogy mar ketyeg a biologiai orajuk s miert nem kerem meg a kezet, s par ev mulva gyerek (25L). Nekem ez meg 7-8 ev mulva siman raer. S egy 20 eves lany valoszinu szinten a te korodban szeretne gyereket, csaladot stb. Egy 40 eves pasit mar a 20 evesek is apukanak nezhetnek ezert inkabb teged celoznak meg.

18 ev al biztos nem mennek azert, jo ha komolyabb dolgokrol is el tudunk beszelgetni.

27F

2012. jún. 22. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!