Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a pasik nagy része 10 évvel fiatalabb csajokat hajkurászik?

Figyelt kérdés

27 évesen egyedül maradtam, csak kíváncsiságból regisztráltam 1-2 társkereső oldalra és megdöbbenve tapasztaltam hogy a saját korosztályom nem érdeklődik csak a 38-39 évesek....

Baráti körömben is ez a gyakori ,hogy a 26-27 éves pasik simán a 16-18 éves korosztályt részesítik előnyben.Vigasztaljatok meg hogy csak én látom rosszul..

2012. jún. 22. 15:49
1 2 3 4
 11/38 Diavolino44 ***** válasza:
Nem tudom melyik orszagban eltel, de nekem 3 kollegano kozul, mar ketto lebabazott az idosebb volt 23 eves. UK
2012. jún. 22. 16:07
 12/38 anonim ***** válasza:

A miértre a válaszom - fax tudja.

De tényleg jól látod helyztet. 42 éves kollegám 19 éves csajjal jár. Mondjuk elég piperkőc egy pali.

Ősszel voltam a gimnáziumi osztálytalálkozómon. Hát mi tagadás azok lányok akik ott voltak igencsak "megasszonyosodtak". Akiket 18-19 évesen ámulattal néztem azok mára már felejtős kategőria lettek. Meghíztak, nem adnak már magukra. (Mondjuk a pasik közt is volt néhány pocakos, kövér, szakálas igénytelen)

2012. jún. 22. 16:08
 13/38 A kérdező kommentje:
én Franciáknál laktam ott 30 alatt még a komoly párkapcsolat se sűrűn jött szóba :)
2012. jún. 22. 16:08
 14/38 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint marad az az opció hogy a kolléganőkkel tartok és nekem is külföldi pasim lesz :D:D
2012. jún. 22. 16:10
 15/38 ASOT ***** válasza:

így van :)

mert a 25-27-éves lányok kisebb része még Élni akar szórakozni, élvezni akarja azt, hogy még nincs lekötve egy gyermekkel ami egy életre szól! persze ettől még komoly pasit akar.

másik része meg elkönyvelte, hogy ő 25-29 éves koráig gyerek kell meg fehér ruha

másik része meg külön lakás vagy ház, jú munkahely, karrier...ő is szeretne komoly pasit...csak kevesen érnek fel hozzá...

16/38 anonim ***** válasza:

na várjunk csak. miért van az, hogy az én korosztályom hölgy tagjai (22-25 között) a 30 éves körüli palikra buknak? a kérdés természetesen csak költői.

ha arra adnám a fejem, hogy jó 10 év múlva családot alapítsak akkor egyértelműen 10 évvel fiatalabb nőt keresnék.

17/38 okoska31 ***** válasza:

én csak annyit írtam, hogy sanszosabb, hogy rendben van.

ez megengedi, hogy Nálad is minden rendben van.

2012. jún. 22. 16:13
 18/38 anonim ***** válasza:
Keress egy külföldit az úgyis jobban keres.
2012. jún. 22. 16:14
 19/38 A kérdező kommentje:
nem érdekel mennyit keres egy pasi :) van nekem saját fizetésem....nem vagyok 18 hogy eltartassam magam :P
2012. jún. 22. 16:16
 20/38 anonim ***** válasza:
Akkor keress egy üzbég pasit ő tuti xarúl keres.
2012. jún. 22. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!