Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a pasik nagy része 10 évvel fiatalabb csajokat hajkurászik?

Figyelt kérdés

27 évesen egyedül maradtam, csak kíváncsiságból regisztráltam 1-2 társkereső oldalra és megdöbbenve tapasztaltam hogy a saját korosztályom nem érdeklődik csak a 38-39 évesek....

Baráti körömben is ez a gyakori ,hogy a 26-27 éves pasik simán a 16-18 éves korosztályt részesítik előnyben.Vigasztaljatok meg hogy csak én látom rosszul..

2012. jún. 22. 15:49
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
vagy inkább keresek egy értelmileg és érzelmileg értelmes embert
2012. jún. 22. 16:23
 22/38 anonim ***** válasza:
Mission Impossible :)
2012. jún. 22. 16:25
 23/38 A kérdező kommentje:
Azért csak nem :D
2012. jún. 22. 16:26
 24/38 anonim ***** válasza:
Eléggé eltért a csevegés a kérdéstöl. Vszinüleg genetikai okokat kell keresni (Ha nem is 10 de ugy 5 év kül. teljesen kiegyenlitett kapcsolatnak lehet az alapja.) A szülöképes koru nök kb 5 évvel "érettebbek" a korosztályos fnál.
2012. jún. 22. 16:30
 25/38 A kérdező kommentje:
4-5 év még teljesen rendben is van :)
2012. jún. 22. 16:32
 26/38 anonim ***** válasza:
Hát milyen pasit szeretne a kedves kérdést feltevő hölgy? Hátha akad egy gáláns udvarló, széle e honban.
2012. jún. 22. 16:37
 27/38 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy rosszul látod mert én rosszul vagyok a gondolattól hogy csak 18 körüliek jutnak majd nekem mint lehetőség.25 éves vagyok és szeretnék a korosztályomból találni MAJD valakit.Bevallom az említett korosztály nagyon fiatalos néhány előnyel,de a 25-30-asok sem idősek abszolút,sőt éppen az félúton van ezért talán a legtöbb dologban pont jó korszak(se nem éretlen se nem kiégett).De ez is olyan dolog amiben bőven akadnak különbségek,legalábbis szeretném így hinni!
2012. jún. 22. 16:40
 28/38 A kérdező kommentje:

Na örülök azért hogy vannak itt olyanok is akik nem a tinikre buknak :D

Nincsen "pasi preferenciám" ,számomra mindig az volt a fontos hogy az illető rendes normális gondolkodású legyen :)

szeressen őrült dolgokat csinálni bulizni, és ne nyúzzon azzal hogy szüljek gyereket és vezessek háztartást :D

2012. jún. 22. 16:45
 29/38 A kérdező kommentje:
mindenesetre nem azért tettem fel a kérdést higy itt pasizzak :D arra megvannak a megfelelő fórumok, hanem azért mert egy másik kérdező 16 megkérdezte hogy gáz e ha az idősebb pasikra bukik és a 30 as pasik rögtön elkezdték ajánlgatni magam...nekem meg a gyomrom kifordult
2012. jún. 22. 17:16
 30/38 anonim ***** válasza:

mert ez a divat,a lányok a 10 évvel idősebb pasikra buknak számomra ismeretlen okokból.talán az anyagiak és hogy ott már csak bele kell csöppenni a dologba,mert esetleg már meg van az autó,lakás,stb.ha nem ezek miatt akkor tényleg sosem fogom ezt megérteni...

na és gondolom ebből kiindulva a pasik a kiscsajokra pályáznak,mert ha be lehet náluk vágódni akkor miért ne.bár itt pedig jön az a kérdés hogy talán egy 35 éves pasival lehet hogy szóba sem áll egy korabeli nő mert agyilag visszamaradott és csak a fiatal csajoknak tudja eladni magát.bonyolult ez a dolog.

a lényeg hogy rohamosan korcsosul a társadalom!

2012. jún. 22. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!