Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasik nagy része 10 évvel fiatalabb csajokat hajkurászik?
27 évesen egyedül maradtam, csak kíváncsiságból regisztráltam 1-2 társkereső oldalra és megdöbbenve tapasztaltam hogy a saját korosztályom nem érdeklődik csak a 38-39 évesek....
Baráti körömben is ez a gyakori ,hogy a 26-27 éves pasik simán a 16-18 éves korosztályt részesítik előnyben.Vigasztaljatok meg hogy csak én látom rosszul..
Mert akkorra érnek meg a férfiak és sajnálják a korábbi éveket, amikor lett volna fiatal pipi, csak ők nem voltak olyan jók mint most. Nameg a fiatalság szép is! Valamint hosszú távra terveznek. Hülye hasonlat de mindenki pár éves autót vesz inkább és nem húszévest!
27F
Örömmel jelentem hogy vannak csodák :)
találtam valakit aki pont annyi idős mint én és nem a 18 éves iszunk-hányunk-belefekszünk kislány kell neki :)
Grat!
De ne feletsd el, konnyu megszerezni nehez megtartani!
Sok boldogsagot.
tudom, ugyanez igaz a nőkre is :D:D :) meglátjuk mi lesz belőle :)
reméljük sok jó :)
én meg igyekszem tanulni a hibáimból és máshogy csinálni a dolgokat :)
Még mindig együtt már 4 hónapja :)
nagyon passzolunk egymáshoz úgy tűnik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!